Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det er ikke kun på vandet, at kapsejladser vindes. Foto: Youngsters / Frederik Sivertsen

Ny ungdomscamp i Middelfart: Europamestre i matchrace skal træne øvede kapsejlere

Europamestrene i matchrace, Niels Kinch og Søren Tønder, træner 36 sejlerglade unge med erfaring fra kap-banen på årets første Youngsters-camp. Eventen afvikles i Middelfart fra den 17. til 19. april.

Af Sara Sulkjær |

Youngsters er et initiativ af unge, til unge. Det betyder, at nye aktiviteter løbende føjes til kalenderen - og her er 2020 ingen undtagelse.

Sæsonen skydes således i gang med taktik, tætte dueller og det sociale i højsædet på den nyudnævnte 'Matchrace Camp', der afholdes i samarbejde med Middelfart Sejlklub den 17.-19. april.

Bedre sammenhold

Her kan 36 hurtige unge komme på vandet med andre ligesindede, der deler den samme passion for kapsejlads, fart og teknik:

- Du skal være øvet kapsejler for at deltage og meget gerne en del af en etableret besætning. Har du ikke en fast besætning, så kontakt Youngsters-kontoret og vi hjælper dig, understreger Youngsters i en pressemeddelelse.

De unge bliver klædt på og coachet at to dedikerede sejlere, tidligere europamestre i matchrace, Niels Kinch og Søren Tønder, som skal lære og guide de unge til sejladstekniske egenskaber kendt fra matchrace. Egenskaber og kompetencer, som direkte kan overføres til fleet-race, ren win-win.

- Det er rigtig fedt med mere fokus på kapsejlads, det kommer helt sikkert til at skabe bedre sammenhold blandt os ungdomssejlere. Vi glæder os rigtig meget til de nye ting, der er på årets Youngsters-program, understreger Rasmus Bolvig, en del af Youngsters-gruppen.

Fællesskab er fortsat afgørende

Tætte dueller, samarbejde, sved på panden, udfordringer og fællesskab er dermed nøgleordene for årets første camp, der foruden Middelfart Sejlklub møder opbakning fra MatchRacing Denmark.  

To og en halv dag får deltagerne på campen, som inklusiv samtlige måltider, instruktører og undervisningsmateriale koster 800,00 kroner.

Campen starter fredag aften med middag kl 19.00, hvorefter der er hygge og andre aktiviteter i klubhuset. Al overnatning foregår i Middelfart Sejlklub.

Tilmeld dig her.

content-loader
content-loader
content-loader