Gå til hoved-indhold
Udstyr
Flere SUP-boards er bredere end de klassiske surfbræts, hvilket gør det lettere for udøveren at holde balancen på vandet.

Aktiv ferie: Tre SUP-boards du kan tage med ombord

Den motionsglade bådejer kan med fordel erstatte sommerlæsningen i cockpittet med et par sjove timer på et Stand Up Paddle-board efter dagens feriesejlads. Se tre af markedets brugervenlige SUP-boards.

Af Sara Sulkjær |

Sol, sommer og SUP-board. Tre S'er, der de seneste år er vokset sammen. De brede surfbræts, der indbyder den aktive sejler til hyggelige og sjove timer i havnen eller langs kysten, har i den grad vundet indpas på store såvel som mindre lystbåde.

Minbaad.dk viser derfor tre oplagte båd-boards, der alle leveres med taske, paddle, reparationskit og håndpumpe.

Wave

Et board, der med sin friske, gul-orange nuance emmer af sommer. Den lettere surfer er den oplagte ejer af dette bræt, der bringer smil og glade dage på vandet.

Som de øvrige boards i denne artikel er dette bræt oppusteligt, hvorfor det let og enkelt kan tages med ombord. 

Køb SUP'en for 2.599,95 kr. hos AWN24 her.

----------

Ride 300

En allround-SUP for hele familien. Boardets overflade er udført i EVA-foam, hvilket sikrer brugeren, der ikke må veje mere end 120 kg, en behagelig og skridsikker overflade.

Det tre meter lange bræt er desuden 15 centimer tykt og måler 76 centimeter i bredden. 

Køb SUP'en for 2.895,00 kr. hos Watski her.

----------

320 Board

Et større board, der, som navnet antyder, måler 3,2 meter i længden og har en maksimal bæreevne på 140 kg, hvormed en voksen sagtens kan tage et yngre barn med på paddle-tur.

Samtidig kan brugere såvel som nybegyndere anvende boardet, der er designet med én aftagelig centerfinne og to sidefinner.

Køb SUP'en for 3.399,00 kr. hos Palby Marine her.

content-loader
content-loader
content-loader