Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Læs mere om de tre mandelgaver i artiklen.

Tre oplagte mandelgaver til sejlerfamilien

Forkæl de sejlerglade julegæster med en maritim mandelgave, der vil vække begejstring om julebordet - i hvert fald hos ham, der kan fremvise det spiselige frø. Minbaad.dk viser tre gaveforslag.

Af Sara Sulkjær |

Når juleanden er sunket, vinen hældt op og risalamanden budt rundt, er det ikke sjældent, at skumle blikke langes over bordet, når den klassiske dessert langsomt tygges i jagten på den eftertragtede mandel. En mandel, hvortil der uden tvivl hører en gave. 

Og findes en mere oplagt mandelgave til den sejlerglade familie end et maritimt produkt? Minbaad.dk har derfor samlet tre produkter, der kan skabe glæde blandt julegæster med sejlerblod i årerne.

Vandtæt sæk - 125,00 kr.

Beskyt mobiltelefon, tøj og andet udstyr under sejlturen. Den vandtætte sæk fås i fire forskellige farver og er fuldkommen vandtæt:

- De er lavet af højkvalitetsmateriale, der holder dit tøj eller lignende tørt i al slags vejr, skriver Watski, der forhandler produktet, på sin hjemmeside.

Den vandtætte sæk, der kommer i forskellige størrelser, kan købes fra 125,00 kr. Læs mere hos Watski her

----------

Bådshage - 149,00 kr.

Er bådshagens udløbsdato overskredet, er det oplagt at sætte en ny model på højkant.

Denne teleskopiske bådshage er produceret i aluminium og kan nå længder mellem 120 og 220 centimeter.

Køb bådshagen for 149,00 kr. hos Marinetorvet her.

----------

Ankerliv - 198,00 kr. 

Da hverdagen flyver afsted, er det ofte langt lettere at fordybe sig i en bog på en rolig feriedag - og samtidig lade tankerne flyve mod varmere ferier på vandet. Drømmer du - og dine julegæster - om at bruge sommerperioden for anker, kan langturssejler Thomas Vebers bog Ankerliv være et oplagt bud på årets mandelgave.

Praktiske råd, egne erfaringer og gode fortællinger er alle en del af den populære udgivelse, der på sine 108 sider tager sejleren med fra start til slut i ankringsprocessen.

Ankerliv kan købes for 198,00 kr. hos Thomas Vebers forlag her.

content-loader
content-loader
content-loader