Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Anderledes julegave - gavekort til kapsejlads

Kom i sejlerstemning juleaften med et gavekort til Palby Fyn Cup 2018, fortæller folkene bag sejladsen, der sejles i slutningen af maj i Bogense.

Af Troels Lykke |

Med bidende kulde og julen lige om hjørnet, er det nok de færreste der tænker på sejlads og hygge med vennerne ombord på båden.

Det gør sig også gældende, når bådejeren – lige som mange andre – skal have føjet juleønsker til ønskelisten. Det er ikke altid en nem opgave.

Et gavekort til Palby Fyn Cup 2018 

Derfor har arrangørerne af Palby Fyn Cup valgt, at man I år skal have mulighed for at kunne give et startnummer til Palby Fyn Cup 2018 i julegave til ”bådejeren der har alt”.

- Så er du ejer af en sejlbåd og drømmer om en smuk sejltur rundt om Fyn den 25. – 27. Maj 2018, så har Palby Fyn Cup det perfekte julegave-ønske til dig, fortæller Christina Rosenkvist fra Palby Marine i Kolding.

Gavekortet til 750 kroner kan købes på www.bs.nemtilmeld.dk/14/, hvor fremgangsmåden tydeligt beskrives. 

Ved køb inden den 15. December 2017, sørger arrangørerne for at pakke gavekortet flot ind – lige til at lægge under juletræet. 

Palby Fyn Cup – Sejladsen omkring Fyn fra Bogense

Palby Fyn Cup arrangeres af Bogense Sejlklub i tæt samarbejde med sejladsens hovedsponsor, Palby Marine.

Sejladsen er Danmarks største kapsejlads med mange hundrede både. Turen går 135 sømil rundt om Fyn med start og mål i Bogense, hvor der i dagene er masser af liv på havnen. 

Alle kan deltage i Palby Fyn Cup, uanset erfaring og ambitionsniveau. Vil du kun sejle med for sjov uden at konkurrere, kan du deltage i løbet for tursejlere, hvor det er oplevelsen og samværet, der er i højsædet. 

content-loader
content-loader
content-loader