Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Warrer og Precht i Geelong, hvor de startede dårligt, men sluttede godt. Foto: Jesus Renedo/Sailing Energy

49erne Warrer og Precht klar til OL - men de ved ikke, hvad de mangler

Lige nu ved Aarhus-duoen ikke, hvad de nøjagtigt mangler for at komme helt til tops ved OL i Japan. Det afslører den tidligere OL-guldvinder Jonas Warrer i et video-interview i Geelong, Australien, efter at teamet tog 7. plads ved VM.

Af Troels lykke |

I 49er kan tidligere OL-guldvinder Jonas Warrer se frem til sit tredje OL - tolv år efter de dramatiske dage ved OL i Qingdao.

Han vil være 41 år, når OL-sejladserne i Tokyo skydes i gang sidst i juli.

Sniger sig med i guldfeltet

Warrer og Jakob Precht Jensen (21) sluttede VM i overbevisende stil med en andenplads i Medal Race - og et avancement til en samlet syvendeplads i slutstillingen, hvilket samtidig er deres højeste placering gennem stævnet, fortæller Dansk Sejlunion til pressen.

- Det er fedt (med OL-udtagelsen, red.). Vi lagde ud med nogle dårlige sejladser, men får os liiige sneget med i guldfeltet og kommer til sidst også liiige med i Medal Race. Så vi startede tungt, men derefter er det gået bedre og bedre, forklarer Jakob Precht Jensen om stævnets forløb.

Lige nu ved besætningen fra Aarhus ikke, hvad de skal arbejde på frem mod OL, men de vil lægge en plan i de kommende dage med deres træner Peter Hansen.

Se landstræner Thomas Jacobsens video-interview med Jonas Warrer og den unge gast Jacob Precht

content-loader
content-loader
content-loader