Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det bliver en lang sejlads uden meget søvn for solo-sejlerne rundt om Fyn. Her ses William Friis-Møller i sin IMX-40. Foto: Katrine Bertelsen

Live-tv fredag fra Svendborgs Silverudder, hvor over 400 solo-sejlere skal Fyn rundt kl. 10

Fredag 18. september går starten kl. 10.00 i Svendborg ved Christiansminde, sidste start er klokken 13. Der loves svag vind, mens der livestreames fra vandet i år. Philip Cossen og Minbaad.dk's redaktør kommenterer fra sejladsen, hvor der loves meget let vind.

Af Troels Lykke |

Første start går fredag kl. 10 ud for Christiansminde, og sidste start går klokken 13.00.

FØLG LIVE HER: www.silverrudder.com/?Live/Live-streaming

Det bliver livestreamet på vandet med Svendborg-sejler Philip Cossen og Troels Lykke fra Minbaad.dk.

Stævneleder Ole Ingemann siger her til morgen til Minbaad.dk om sejladsen, hvor 429 sejlere fra over 10 lande er tilmeldt. 

- Hvilken vej det går rundt bliver afsløret i eftermiddag kl. 18. Skippermødet, der også streames fra, starter kl. 17.  Der er godt nok mange både hernede i Svendborg lige nu. Der har ikke som andre år været hård vind, før starten gik. Og lige nu er vi udfordret af, at vandet står en meter højere i havnen, end det plejer.

Svag vind og nordgående strøm i Storebælt

Vejrudsigten lyder på svag vind, først i nord og derefter vil den gå i syd. Det bliver med kraftig nordgående strøm i Storebælt.

- Det bliver nok begrænset, hvor mange der kan nå rundt, men de har frem til søndag, men let vind er jo også en stor udfordring at sejle i, siger Ole Ingemann.

Her på Facebook kan live-streaming på Silverrudder-tv følges lige nu og i morgen tidlig. I dag torsdag interviewer Phillip Cossen sejlerne på deres både.

Se deltagerlisten i Silverrudder

content-loader
content-loader
content-loader