Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det har længe været et ønske for bestyrelsen i Dansk Søredningsselskab, at de frivillige har et opdateret personligt sikkerhedsudstyr til rådighed. Foto: Troels Lykke

Frivillige søreddere får personligt sikkerudstyr efter donation på 100.000 kroner fra Hempel Fonden

- Donationen fra Hempel Fonden er medvirkende til, at de frivilliges personlige sikkerhed øges, når de i al slags vejr går på vandet for at hjælpe andre, formand for Dansk Søredningsselskab Ole Lyngenbo.

frivillige har et opdateret personligt sikkerhedsudstyr til rådighed.

Af Troels Lykke |

Med en donation til Dansk Søredningsselskab bidrager Hempel Fonden til at gøre det mere sikkert at være frivillig søredder og hjælpe andre, som er kommet i vanskeligheder til søs.

”Donationen fra Hempel Fonden er medvirkende til, at de frivilliges personlige sikkerhed øges, når de i al slags vejr går på vandet for at hjælpe andre”, fortæller formand for Dansk Søredningsselskab Ole Lyngenbo til pressen. 

100.000 kroner fra Hempel Fonden

Det har længe været et ønske for bestyrelsen i Dansk Søredningsselskab, at de frivillige har et opdateret personligt sikkerhedsudstyr til rådighed. Det er med donationen på 100.000 kroner nu gjort muligt.

For Hempel Fonden, som har klare relationer til sejler-Danmark, har det været naturligt at bakke op om de frivilliges sikkerhed på havet.

”Vi har jo et maritimt ophav og desuden en uendelig respekt for alle, der giver tilbage til samfundet som frivillige. Så vi er glade for at bidrage til, at de frivillige søreddere ikke skal risikere deres eget liv, når de redder andres”, udtaler direktør Anders Holm fra Hempel Fonden.

Tæt på at realisere køb af overlevelsesdragter

Donationen fra Hempel Fonden giver Dansk Søredningsselskab mulighed for at komme tættere på at realisere indkøb af overlevelsesdragter til brug på de pt. 11 redningsstationer samt personligt SAR-veste til alle frivillige.

content-loader
content-loader
content-loader