Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Holdet er taget afsted i let vind. Arkivfoto: Peter Brøgger

Hansen-team på vej i Danmark Rundt Inshore i Elliott 35 SS - start i Aarhus - forsøg afbrudt

Michael Møllmann og besætning er på vej Danmark Rundt Inshore. En tur på 650 sømil. Følg dem via GPS-tracking. Holdet fra Rungsted, der har base i Horsens, har tidligere sejlet Danmark Rundt Offshore i deres planende Eliott 35 SS med svingkøl og masser af sejl. Forsøg afbrudt lørdag 22.8.

Af Troels Lykke |

Holdet med Michael Møllmann i spidsen valgte en rute sydover i Danmark Rundt På Indersiden.

- Så kom vi afsted kl 19.00 som planlagt. Vinden var let inde i bugten i Aarhus, så vi satte en MH0 for at komme hurtigt ud i det åbne. Da vi kunne vælge omsejlingsretningen frem til start, valgte vi at krydse sydover mod Lillebælt først. Ligger lige nu ved Tunø i 4-5tws fra sydlig retning. Det bliver en fin nat, men måske lidt stille, fortæller holdet på deres Facebookside.

Start og mål i Aarhus

Den hurtige Eliott 35 SS med svingkøl er dermed på en 650 sømil lang tur i Round Denmark Race Inshore. Båden startede i Aarhus og går atter i mål i Aarhus, ud for Det Internationale Sejlsportscenter.

Båden med skipper Michael Møllmann, rorsmand Sofus Pedersen og andre sejlere er taget afsted i en ikke særlig optimal vejrudsigt.

Opgav forsøg lørdag 22. august - tiden løb fra holdet

- Vores tur rundt om Danmark er nu slut. Efter at have krydset 80% af tiden og ofte i let vind er tiden løbet fra os. Vi bryder derfor fra ruten her i Helsingør omkring midnat og retter stævnen direkte mod Horsens, hvor båden har sin faste plads, skriver holdet lørdag på deres facebook-side.

Opdateret 23.8.

Du kan følge holdet på GPS-tracking her via Predict Wind.

content-loader
content-loader
content-loader