Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Aarhus Sejlklub står bag den populære kapsejlads til Ballen, Samsø. Foto: AFI 2Star

Det sociale må aldrig få overtaget i AFI 2Star – tilmelding åbner søndag

Selvom lørdagens festmiddag på Samsø er i høj kurs, sættes kapsejladsen i første række i doublehand-sejladsen. Book én af de 130 startnumre søndag den 23. februar kl. 12.00.

Af Sara Sulkjær |

Sidste år stak AFI 2Star til søs med 110 pladser, udvidede til 130 og havde stadig 20 på venteliste.

Det samme kan meget vel blive tilfældet i år, når tilmeldingen skydes i gang på søndag den 23. februar kl. 12.00. 

- I år åbner vi med 130 pladser, og det er vigtigt, at man skriver sig på ventelisten, hvis man oplever, at alle pladser er væk. Den tålmodige plejer at blive belønnet, påpeger stævneleder Kenneth Meier-Andersen overfor Minbaad.dk.

Det sociale er krydderiet

Succesen synes dermed at fortsætte for én af Danmarks mest populære kapsejladser. 

År efter år tikker tilmeldingerne ind, når sejlere fra nær og fjern vælger at afsætte en weekend med sejlads fra Aarhus til Samsø og retur.

- Det er kapsejladsen, vi alle har til fælles, og som binder deltagerne sammen, og det sociale er krydderiet. Men balancen er vigtig. Det sociale må aldrig få overtaget - det er og bliver kapsejladsen, vi har i centrum, understreger Meier-Andersen.

Selvom lørdagens festmiddag på restaurant Dokken er sjov og til tider støjende, tørnes derfor tidligt ind; alle vil vinde morgendagens kapsejlads.

Nye samarbejdspartnere

Også AFI 2Stars samarbejdspartnere spiller en afgørende rolle for sejladsens fortsatte vækst. 

- Her er vores mangeårige samarbejdspartnere, AFI Marine og Pantaenius, hjørnestenen. Men også restaurant Dokken og Frederik Bilsted fra Ballen Havn er fleksible og fantastiske til at finde løsninge,  når jeg kommer og sprænger aftalen med flere deltagere, forklarer stævnelederen. 

I kølvandet på successen er desuden fulgt nye samarbejdspartnere i form af Furlerboom, Ullman Sails og Sailing Aarhus. 

Tilmeldingen til AFI 2Star, der sejles den 13. til 14. juni 2020, åbner søndag den 23. februar kl. 12.00 og kan foretages her.

content-loader
content-loader
content-loader