Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hempel er en af verdens førende malingsproducenter inden for hus-, industri-, skibs- og containermaling. Foto: Hempel

Ny Hempel-fabrik i Kina kan årligt producere 200.000 tons maling

Den danske malingsproducent har i dag taget første stadestik til en ny fabrik i Zhangjiagang, Kina. Fabrikken bliver den største i regionen.

Af Sara Sulkjær |

Hempels nye fabrik i Yangtze International Chemical Industrial Park i Zhanjiagang bliver med en årlig produktionsvolumen på 200.000 tons den største i regionen. Fabrikken starter produktionen i 2022 og vil erstatte den nuværende fabrik i Kunshan.

- Kina er et voksende marked for Hempel, og vi regner med at vækste de kommende år. I maj startede vi byggeriet af en ny fabrik i Yantai, og i dag tager vi det første spadestik i Zhangjiagang. Det betyder, at vi samlet set investerer 1,695 mia. kr. og udvider vores produktionsvolumen i Kina betydeligt. Det viser tydeligt Hempels engagement og tiltro til regionen, siger Katarina Lindström, Chief Operating Officer, i en pressemeddelelse.

Investering i innovation

Hempel åbner ligedes et nyt forsknings- og innovationscenter i Zhangjiagang.

Det nye center bliver et regionalt hub for udviklingen af mere bæredygtige coatings-løsninger til det kinesiske marked. Forsknings- og innovationscentret erstatter centret i Kunshan.

- Vi har et stærkt fokus på bæredygtighed i Hempel. Vi investerer i viden og teknologi, så vi kan imødekomme en stadig stigende efterspørgsel efter mere bæredygtige løsninger i Kina. Vores nye forsknings- og innovationscenter i Zhangjiagang gør det muligt for os at fortsætte denne udvikling, påpeger Katarina Lindström.

Fakta om den nye Hempel fabrik
• Placering: Yangtze International Chemical Industrial Park, Zhangjiagang City, Jiangsu Province, China

• Investering: 1,067 mia. kr. (170 mio. USD)

• Areal: 136,000 m2

• Produktionskapacitet: 200.000 tons per år

content-loader
content-loader
content-loader