Gå til hoved-indhold
Tur
Stor begejstring for det tyske flag og den tyske kystvagt. Foto: Evy adventures / Facebook

Dansk langtursfamilie fik motorstop på Nordsøen

Den tyske kystvagt kom familien Dahl-Olsen til undsætning, da olietanken var tom på Nordsøen. Den fire mand store familie stævnede i marts ud på deres fem år lang jordomrejse.

Af Sara Sulkjær |

Far Torben, mor Karina og parrets to børn på ti og otte år samt en række gaster har kastet fortøjningerne og er stævnet ud på en lang jordomrejse. 

Allerede på Nordsøen går det dog galt. Motoren lækker olie, mens familiens sejlbåd tøffer afsted. På et tidspunkt er tanken tom.

Kun ved hjælp af sejlene og den tyske kystvagt lykkes det at bugsere båden i land på den tyske ø Borkum. Det skriver TV 2 Øst, der har talt med langturssejlerne.

Bryllup i Caribien

I november drømmer parret om at krydse Atlanten. En lang tur, der skal bringe den sejlerglade familie fra det kølige Europa til det varme Caribien. 

Her venter nye og anderledes kulturer, men særligt én dag ser sejlerne frem til: Den 31. december, hvor parret får lov at fejre deres bryllup med høje palmer og azurblåt vand som baggrund.

Læs mere om den store begivenhed og familiens øvrige oplevelser i interviewet hos TV 2 Øst her og følg danskernes videre færden på Facebook her

Kilde: TV 2 Øst

content-loader
content-loader
content-loader