Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Til venstre ses Jørgen Ringgaard, formand for Aarhus Sejlklub. Her skåler han med Folkebåds-sejler Bjørn Christiansen: Peter Brøgger
Sejlklubber

Aarhus-sejlklubbers formænd skyder sæsonen ind uden medlemmer

Der bliver en sejlsportssæson 2020, selvom der er coronakrise. Det er de enige om i de to Aarhus-klubber Bugten og Aarhus Sejlklub.

Af Troels lykke |

Aarhus Sejlklub og Sejlklubbben Bugten skød i dag, lørdag den 25. april standerskifte ind med fuld salut, som man plejer – denne gang dog uden fremmøde fra medlemmerne.

For ifølge myndighederne må der kun samles ti personer på offentlige steder for at undgå corona-smitte.

- Det er vigtigt, at vi signalerer, at der stadig er muligheder for at dyrke sejlsporten, samtidigt med at vi følger myndighedernes retningslinjer, understreger Preben Huvendick, formand for Sejlklubben Bugten overfor Minbaad.dk.

Begrænsede muligheder under coronakrisen

- Mange af vores aktiviteter er meget begrænsede af coronakrisen lige nu. Men vi starter langsomt op i vores ungdomsafdeling, sejlerskole, J/70'erne med mere, og  klubben arbejder hele tiden på at udvikle aktiviteterne for vores medlemmer inden for de retningslinjer, der nu er, fastslår Jørgen Ringgaard, formand for Aarhus Sejlklub. 

Begge formænd glæder sig over det ekstraordinært fine forårsvejr, som har givet en fantastisk start for de almindelige bådejere, som på trods af coronakrisen har kunnet sejle med deres nærmeste familie eller to og to med faste makkere.

- Sejlsporten har således været et lyspunkt for disse medlemmer under coronakrisens indskrænkninger af vores udfoldelsesmuligheder, slutter de to formænd.

content-loader
content-loader
content-loader