Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Bogense Sejlklub og Palby mente at det ikke længere var muligt og forsvarligt at holde dette års Palby Fyn Cup. Foto: Palby Fyn Cup

Palby Fyn Cup 2020 til maj aflyses på grund af corona

Mere end 1600 sejlere mister sejlads i år. - Grundet den alvorlige situation forårsaget af Covid-19-udbruddet, beklager vi at måtte meddele, at den 31. udgave af Palby Fyn Cup, som skulle have været afholdt den 22.-24. maj 2020, aflyses, fortæller Bogense Sejlklub og Palby. 

Af Troels lykke |

- Vi ved, at denne beslutning vil skuffe mange, der har glædet sig længe til at skyde sejlersæsonen i gang med turen rundt om Fyn, og som har bevaret håbet om at kunne gennemføre sejladsen i år, fortæller Bogense Sejlklub og Palby til bådpressen og uddyber:

- Men set i lyset af, hvordan Covid-19-udbruddet har udviklet sig i Danmark og store dele af verden over den seneste tid, ser vi det ikke længere som muligt eller forsvarligt at afholde dette års Palby Fyn Cup.

Tilmeldte får penge retur

Alle, som allerede har tilmeldt sig sejladsen, vil få refunderet det indbetalte deltagergebyr.

- Vi glæder os derfor ekstra meget til at se jer næste år, hvor Palby fyn Cup sejles den 28. - 30. maj 2021, lyder det fra sejladsledelsen.

- Pas på jer selv og hinanden så længe, afslutter arrangørerne.

content-loader
content-loader
content-loader