Gå til hoved-indhold
Småbåde
38-årige Jacob Siim viste Flipper 900 st. frem under boot-udstilling. Klik ude i siden og se flere billeder. Foto: Troels Lykke
Småbåde
Småbåde
Småbåde
I agterkøjen kan der fint være to personer. Der kommer lys ind agter i køjen.
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde

Finske Flipper 900 St sælger godt hos Siim Båd og Motor - se galleri

Jacob Siim fra Siim Båd og Motor ved Silkeborg gav en rundvisning på den finske båd, der var på boot-udstillingen. Båden har fire faste sovepladser, elektrisk skydetag og er i det hele taget i en størrelse, hvor mange danskere kan være med på prisen.

 

Af Troels lykke |

Flipper-bådene bygges i Finland, de går for at være i god kvalitet, hvilket Motorbaadsnyt.dk kan understrege, efter vi tidligere har testet flere af bådene.

Flipper bygges samme sted som de finske Aquardoor-både, som også var udstillet på boot i år i Düsseldorf. Siim solgte i øvrigt en Aquadoor 25 DC på bådmessen, en båd til 900.000 kroner sejlklar.

1,35 mio. kroner - alt inklusiv

Den båd, vi var om bord i, var en Flipper 900 St. til 1.350.000 kroner, udstyret med to Mercury-motorer med hver 150 hk. Med de motorer lover importør Jacob Siim fra Siim Båd og Motor en tophastighed på 38 knob.

Flipper 900 St. kan mange ting. Dét, der slår en først, er, at der er en agterkøje på tværs, hvor to voksne fint kan sove. Oven på agterkøjen er der en solseng.

Selve cockpittet er smagfuldt med teak på dørken og et stort bord, hvor der fint kan sidde fem personer. Overfor sofagruppen i bagbord side er der et lille pantry og vask. Et køleskab findes ligeledes i cockpittet. 

Skydelugen er et scoop

Det store scoop med finnen er skydelugen, der kan køres tilbage elektrisk. Således kan der lukkes af for regn, ligesom det er muligt at holde sol ude, og man kan styre båden stående oppe, når skydelugen er kørt tilbage.

Kahytten fremme er lys, fin og med rigelig plads til to voksne, der kan sove, uden at man får klaustrofobi på nogen måde.

Importør Jacob Siim siger om båden til Motorbaadsnyt.dk:

- Den separate agterkahyt er vores kunder glade for. Båden er bygget i høj finsk kvalitet. og den har gode sejlegenskaber. Vi har solgt fire af denne Flipper 900 St. i 2019.

Flipper 900 St.:
Vægt: 3000 kg + motorer

Længde: 9,02 m

Bredde: 3,15 m

Benzintank: 380 l

Vandtank: 100 l

Dybgang: 0,70 m

Motorer: 2 x 150 hk Mercury

Senge: 4 + 2

CE-kategori: C  

Personer om bord: 10 styk

Pris med motorer: 1,35 mio. kr.

Forhandler: Siim Båd og Motor

Se mere her.

content-loader
content-loader
content-loader