Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Høje renter og høj inflation får ikke Siim Båd & Motor til at rebe sejlene - udstiller 20 både på Boat Show

Der udstilles ikke mange sejlbåde i Fredericia og den der har flest motorbåde med er Jacob Siim fra Siim Båd & Motor fra Silkeborg-kanten. - Folk køber stadig både, selvom nogle er ramt af krisen, siger Jacob Siim til minbaad.dk. Søndag 5. marts slutter udstilling.

Af Troels Lykke |

Udstillingen i Fredericia kører i dag lørdag og morgen og en af dem der har en af de største stande, der fylder godt på Boat Show 2023, er Siim Båd & Motor

De har nemlig 20 både med, fordelt på syv mærker, hvor det mest fremtrædende er svenske Nimbus, som fylder godt op på standen, fx en Nimbus 365er til 3,9 mio. kr., men firmaet ved Them, tæt på Silkeborg har også langt billigere både med.

Få sejlbåde på udstilling

Det er især motorbåde, der udstilles på Boat Show 2023. Men Faurby, Tempo Bådsalg, Nordship har fx sejlbåde med. Alle store sejlbåde.

Flere har valgt kun at tage en båd med, som fx X-Yachts, der udstiller deres X-Power 33C frem til 3,6 mio. kroner.

Men hos Siim Båd & Motor udstiller man massere af både, selvom man også har en kæmpe udstilling kørerende hjemme i Midtjylland.

Direktør for firmaet Jacob Siim, forklarer til minbaad.dk:

- Vi ved godt at der er stigende renter og inflation og at der tales om krise, men netop derfor mener vi det er vigtigt at vise mange både frem og vi sælger stadig både efter et par hæsblæsende år med stort salg, siger bådchefen.

content-loader
content-loader
content-loader