Gå til hoved-indhold
Småbåde
150 både og masser af udstyr ses i weekenden hos Siim Båd & Motor. Fotos: Troels Lykke
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Axus fra Haderslev var der også for at tale med kunder.
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Jacob Siim har fået 5 forskellige Maxima Tenderbåde hjem fra Holland. Flere af dem blev solgt i den første weekend. 5 ny Maxima-både er yderligere på vej.
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde

Midtjylland rykker: Siim Båd & Motor viste 150 motorbåde frem i to weekender for 3.000 mennesker

Og i weekenden 7. og 8 marts kører Siim Båd & Motor ved Silkeborg den sidste bådudstilling i denne omgang. Motorbaadsnyt.dk blev chokeret over, hvor mange både der var, og hvor mange der ser på både midt inde i Jylland. Garmin var der også og solgte kortplottere og radarer.

Af Troels lykke |

- Jeg vil tro, der var mere end 3.000 mennesker fra hele landet, forklarer Jacob Siim, da Motorbaadsnyt.dk ringede til ham i den her uge.

Firmaet i Them ved Silkeborg har også virkelig meget at vise frem. 150 både, hvor halvdelen er nye, fordelt på ti modeller.

Nyt hollandsk mærke

En af Siim Båd & Motors nye modeller er Maxima Tender fra Holland.

- Det er luksus tendere, vi har allerede solgt flere af dem. Det er hyggebåde til søer og kanaler, og det er der behov for i Danmark. Vi har fået fem forskellige hjem og får yderligere fem hjem snart. De er virkelig blevet taget godt imod, helt vildt faktisk, siger Jacob Siim, leder af firmaet, der råder over en udstillingshal på 5.000 kvadratmeter.

Garmin solgte godt

Uden at afsløre for meget blev der også solgt andre nye og brugte både og også rigtigt meget udstyr fra blandt andet Palby.

- Garmin med Søren Boye Vesth og assistent solgte godt af udstyr, med kortplottere men også store radarer, forklarer Jacob Siim.

7. og 8. marts 2020 er der atter udstilling. Begge dage fra klokken 10.00 til 16.00

Kaffe, pølser og fadøl

Der bydes på fadøl, kaffe, stadionpølser, fri entré og gratis parkering, ligesom en række både har fundet vej til Silkeborg:

- Der er masser af nye både fra Flipper, Nimbus, Bella, Aquador, Quicksilver, Bayliner, Maxima Tenders, Crescent og Linder og brugte både viser vi også frem, lover Jacob Siim overfor Motorbaadsnyt.dk. 

Garmin er samtidig til stede med rabatter og rådgivning, hvis man mangler en kortplotter eller andet.

Adresse:
Siim Både
Knudlundvej 8-10    
8653 Them, Silkeborg

content-loader
content-loader
content-loader