Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Oceans of Hope sejler med scleroseramte sejlere. PR-foto

Virtuelt: Mød skipper på Oceans of Hope og X-Yachts' boss på Oure Sejl Akademi

I morgen 28. maj går læge og sejler Mikkel Anthonisen på. Han fortæller om det store sejlereventyr på Oceans of Hope-båden. 2. juni er det X-Yachts' direktør Kræn Nielsen, der er på. Han har selv gået på Oure og senere vundet EM med Bank.

Af Troels lykke |

Oure Sejl Akademi holder foredrag fra deres base på Lundeborg Havn. Alle har mulighed for at være med på, fortæller Jesper Henriksen fra Oure Højskole.

Det vil også være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne.

Foredragene er gratis, og Oure Sejl Akademi håber at se så mange som muligt.

Mød Mikkel Anthonisen torsdag 28. maj fra 19 til 20

Læge og sejler Mikkel Anthonisen fortæller omkring hans store sejlereventyr, bl.a. som skipper og idemand til Oceans of Hope, en sejlbåd på 67 fod, der sejler rundt i verden med scleroseramte sejlere.

I samtalen vil Mikkel helt sikkert komme inden på, hvad en sømand skal kunne, inden han bliver skipper. Mikkel er vild. Bare tre år efter han fik idéen om at sejle verden rundt med en besætning, hvor alle havde sclerose, anløb de København efter et 17 måneders togt. 

Klik her og hør foredraget: https://meet.google.com/ccq-wibn-xin

Mød Kræn Brinck Nielsen 2. juni fra klokken 19 til 20

Hør Kræn Nielsens sejlereventyr fra sejlerelev på Oure Højskole i 1991 til værftsdirektør hos X-Yachts, der er at de mest anerkendte brands i verden indenfor performance cruisere.

Kræn kan lidt af hvert. Han har været på Jesper Banks storskøde i Solingen i 90'erne, hvor Kræn var med til at vinde EM. Nu har han ansvaret for 200 mand hos X-Yachts.

I samtalen vil Kræn fortælle lidt om, hvordan han og X-Yachts ser fremtiden og udvikling inden for sejlads, og hvorfor X-Yachts har startet en ny division med motorbåde.

Klik her og hør foredraget: https://meet.google.com/qqm-zohv-sdo

content-loader
content-loader
content-loader