Gå til hoved-indhold
"Vi havde en KONGE-dag, langt udover det sædvanlige. Og vi fik afprøvet den 67 fods lange iskæmper Oceans of Hope" fortæller eleverneKapsejlads
- Vi havde en KONGE-dag, langt udover det sædvanlige. Og vi fik afprøvet den 67 fods lange iskæmper Oceans of Hope, fortæller eleverne. PR-foto

Oure-elever begejstret for 67 fods Oceans of Hope

- Vi prøvede alle at stå bag rattet og føle bådens tyngde, og selvom koncentrationen var tydelig og tungen lige i munden, så var smilene ikke svære at spore, fortæller Oure-elever.

Af Troels Lykke |

Sikke en dag!

Med kursen atter rettet mod Oure, varme i bussens mørke og med kager i maven, har stilheden sænket sig ovenpå en begivenhedsrig og intet mindre end KONGE dag, fortæller Oure-eleverne og forklarer videre.

Vi er alle fyldte af indtryk både fra dagens sejlads på mere ukendte farvande, men ikke mindst også fra det, der rækker ud over sejladsen, nemlig vores fremadrettede samarbejde med Oceans of Hope.

Vi mødtes i formiddags med Mikkel og hans team i København og hvor idylliske Lundeborg var byttet ud med stilrene Tuborg Havn.

Vores rørlige 37 fods matchracere blev byttet ud - med den 67 fods lange iskæmper Oceans of Hope. Og det var lidt af en udskiftning.

Det tog os alle lidt tid at vænne os til: større spil, fortøjninger og sejl.

Plads til grin, kaffe og fællessang

Men det gjorde også bare oplevelsen større! Vi prøvede alle at stå bag rattet og føle bådens tyngde, og selvom koncentrationen var tydelig og "tungen lige i munden" så var smilene ikke svære at spore og der var både plads til grin, kaffe og fællessang.

De tågede omgivelser skjulte kystlinjen, og tillod os at drømme os ud på verdenshavene, hvor Oceans of Hope befandt sig for blot et år siden. Tilbage til virkeligheden og Tuborg Havn fortøjrede vi atter og skiftede den kølige og fugtige luft på dækket ud med de lune klublokaler på Skovshoved Havn.

En spændende gennemgang af personlighedsprofiler 

Her begyndte anden del af dagens program: Gennemgang af personlighedsprofiler fra firmaet Resonans med henblik på optimering af samarbejde - både i vores daglige sejlads på Oure, men også i vores deltagelse i Oceans of Hope-projektet.

Det blev til nogle spændende og indsigtsrige timer, der gav masser af stof til eftertanke. Det til mange tanker, gode sømil og nye bekendtskaber rigere, fortæller de begejstrede Oure-elever.

content-loader
content-loader
content-loader