Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den rummelige båd har blandt andet en større solterrasse. Foto: Mæglerhuset

Flyt på havnen: Velholdt husbåd til salg i Aalborg

En femstjernet udsigt venter i Nordjylland, hvor en nyere husbåd fra 2007 søger sin nye ejermand. Båden er løbende istandsat, blandt andet med nyt køkken i 2018.

Af Sara Sulkjær |

Panoramaudsigt til fjorden fra hele dit hjem. En drøm, der synes uopnåelig for de fleste - selv hvis den store pengepung tynger i baglommen. 

Ikke desto mindre kan denne drøm få ben at gå på i Aalborg. En nyrenoveret husbåd beliggende ved fjorden venter netop nu på sin nye ejermand, der for 2,25 millioner kroner kan nyde den flotte solnedgang fra Skudehavnen.

Nyt køkken i 2018

Omkring 110 kvadratmeter boligareal findes på båden, der er færdigbygget i 2007 og løbende renoveret, uden at der dog er opstået skår i det gennemførte look om læ:

- Stilen er gennemført i hele husbåden, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, lover Mæglerhuset på deres hjemmeside.

For to år siden, i 2018, er et nyt køkken, nye toiletter samt nye gulve blandt andet indsat, mens agterdækket ligeledes er renoveret.

Badetur fra båden

Fra det nyrenoverede agterdæk er der desuden adgang til en badeplatform, ligesom der fra dækket er indgang til stuen og den øvrige bolig.

Det er muligt at gå ombord på båden fredag den 31. juli, hvor der vil være Åbent Hus mellem kl. 15.00 og 16.00. Tilmelding nødvendig. Læs mere hos Mæglerhuset her.

Kilde: Mæglerhuset

content-loader
content-loader
content-loader