Gå til hoved-indhold
Der er 30 års garanti på Zunshine-husbåden, mens den forventede levetid lyder på over 60 år. Foto: Zunshine LivingStore både
Der er 30 års garanti på Zunshine-husbåden, mens den forventede levetid lyder på over 60 år. Foto: Zunshine Living

Dansk husbåd får bredere platform efter ønsker fra besøgende

Danske Zunshine Living lytter til brugerne og har blandt andet sørget for større platform. Også overophedning minimeres med indbygget solfilm, fortæller Peter Poulsen fra Zunshine Living

Af Sara Sulkjær |

800 nysgerrige har siden husbåden Zunshine Living 114's premiere besøgt den flydende bolig. Mange har været begejstrede, mens der også er faldet et par gode råd af til de danske designere: 

- Imidlertid er vi naturligvis ydmyg overfor ønskerne, og vi har derfor lavet en opgraderingspakke, der indføres øjeblikkelig på Zunshine Living 114, Peter Poulsen fra Zunshine Living i et nyhedsbrev. 

70 kvadratmeter terrasse

Opgraderinger, der blandt andet betyder, at køberne kan se frem til en bredere platform. Således måler for- og bagterrasserne nu 70 m2 i alt.

Krængningsstabiliteten og komforten er samtidig øget yderligere, ligesom selve platformssamlingen i varmgalvaniseret stål er gjort kraftigere. 

Overophedning skal brugerne hellere ikke længere frygte. Loft-til-gulv vinduerne i hele frontfacaden leveres nu med indbygget solfilm for derigennem at undgå en voldsomme opvarmning af indendørsarealerne. 

Med en normal merpris på 134.000 kroner, lagt til de oprindelige 2,23 mio. kr., er det ikke en gratis omgang at få opgraderingerne med i købet. Et faktum, der dog er hjulpet på vej af designerne, der har arbejdet for at mindske prisen:

- Ved hjælp af standardisering, prisaftaler og en portion god vilje, så er det lykkedes os at reducere merprisen betragteligt, således at prisen for alle tre modelvarianter nu er kr. 2.300.000 inkl. moms ex lev., skriver Zunshine Living. 

Læs mere om Zunshine Living 114 her og se de øvrige opgraderinger herunder: 

 Alle de højtsiddende vinduer øges 5 cm i højden, hvorved karmen sænkes tilsvarende. Det øger lysindfaldet, og vinduerne (ventilationsåbningerne) er lettere at nå.

 Termostatstyret ventilationsindblæsning fra den kølige bagside, der benyttes efter behov/årstid. De mange ventilationsåbninger i de forskellige rums vinduer sørger for en effektivt fordeling af den kølige luft.

 På bagsiden 3 stk. LED-lamper og på forsiden 10 LED-lamper. Lamperne er styret af bevægelsesfølere på begge sider, og de kan endvidere tvangstændes.  

 Powerpakke til 3 markiser og terrassevarmere (forsiden) med egen gruppetavle i el-skabet (markiser og terrassevarmere er tilkøb, men der er nu forberedt med el).

 Udvendig frostsikret vandhane på bagsiden ved teknikken.

 Deco-kasse på klimasystemets – den er udført i vejrbestandige og vedligeholdelsesfrie materialer.

 Mere plads og lys i soveværelset (vær. 1): De højtsiddende vinduer øges med 5 cm i højden. Væggen udvides 15 cm mod stuen og værelsets samt stuens terrassedøre reduceres med 10 cm i bredden. Væggen ved sengens hovedgærde er således øget med 25 cm i bredden. Arealværdien i stuen er ikke mindsket mærkbart, idet gangarealet foran terrassedøren blot er blevet lidt smallere.

 LED-lys under overskabene i bryggerset (Unique modellen).

 Hydrostatisk styret ventilation med tidsforsinkelse på badeværelset.

content-loader
content-loader
content-loader