Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jens-Christian Dehn-Toftehøj og Jens-Phillip Dehn-Toftehøj imponerede med flot sejlads ved VM. Foto: 29er World Championship

Jens-Christian og Jens-Phillip er den tredjebedste 29er-besætning i verden

De to KDY-sejlere viste de rød/hvide farver ved verdensmesterskabet i Valencia, hvor en flot bronzemedalje kom i hus. Hos pigerne tog Rebekka Johannesen og Silje Cerup-Simonsen en flot sølvmedalje.

Af Sara Sulkjær |

Et godt træningsmiljø med dedikerede sejlere og trænere giver pote. 

Det står klart, efter at to KDY-besætninger kan lade sig hylde ved verdensmesterskaberne for 29ere i spanske Valencia. 

Overlegen podieplacering

Her imponerede Jens-Christian Dehn-Toftehøj og Jens-Phillip Dehn-Toftehøj med en flot tredjeplads i det 190 joller store felt, der talte nogle af de bedste ungdomssejlere fra hele verden.

Blot fire point havde drengene til stævnets andenplads, mens de formåede at fastholde en margen på hele 22 point til besætningen på fjerdepladsen.

Det er første gang nogensinde, at en dansk besætning formår at placere sig i top-3 på den samlede resultatliste ved mesterskabet.

Sølv til pigerne

Også på kvindesiden var der flotte resultater at spore. En samlet 14. plads sikrer Rebekka Johannesen og Silje Cerup-Simonsen en fremragende sølvmedalje blandt pigerne i feltet.

- Det har været en fornøjelse at følge med i de flotte placeringer, alle KDY-talentsejlerne sejlede hjem, understreger den kongelige sejlklub på sin Facebookside.

Se de samlede stævneresultater her.

Kilde: KDY

content-loader
content-loader
content-loader