Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Jolle- og kølbådssegmenterne er vigtige dele af vores drift, og at konstant forbedre og udvikle vores produktsortiment er i tråd med vores vision om at imødekomme kravene fra sejlere og forretningspartnere", siger Seldéns marketingdirektør Mats-Uno Fredrikson. PR-foto
Kort Nyt

Nye blokke og frølår fra Seldén bliver vist frem på udstyrsmesses Mets i Amsterdam

Seldén bygger videre på sit sortiment af dækudstyr og introducerer nu en serie af såkaldte "Soft-Attachment"-blokke, skraldeblokke og frølår. Produkterne vises frem på den professionelle udstyrsmesse den 16. til 18. november.

Af Troels Lykke |

- Sejlere og producenter af joller og kølbåde er en væsentlig del af vores kundekreds, og derfor arbejder vi konstant på at udvide sortimentet og på at forbedre eksisterende produkter - alt i tråd med vores mål om at blive en komplet leverandør, forklarer Seldéns marketingchef, Mats-Uno Fredrikson.

En række nye produkter er fulgt i kølvandet på udvidelsen. Produkter, der alle får premiere på Mets-udstyrsmessen i Amsterdam den 16.-18. november.

"Soft-Attachment"-blokke, Ratchet-blokke og frølår er alle blandt de produkter, der skal være med til at udvide og udvikle Seldéns dækhardware-sortiment.

Bløde fastgørelsesblokke

At erstatte rustfri sjækler ved at bruge tekstil-surringer eller løkker er ikke en gamechanger i sig selv, men Seldén har udviklet en smart måde at fastgøre Dyneema til blokken ved at bruge en indsats i den centrale hule-nitte. 

Samtidig tilbyder producenten en færdiglavet, splejset løkke som en mulighed. Dette er et registreret design fra Seldén Masts Limited, UK og gælder for enkeltblok-serien, som fås i to versioner.

Standardversionen har kuglelejer i rustfrit stål og en acetalskive, hvorimod opgraderingsversionen leveres med Torlon-kuglelejer og en aluminiumskive til højere arbejdsbelastning.

Dobbeltblokke fås også, mens sortimentet består af blokke med ø20, 30 og 40 mm skiver.

content-loader
content-loader
content-loader