Gå til hoved-indhold
Udstyr
SECUMAR er det tyske flagskib indenfor Redningsveste og sikkerhed til søs. Standen vil under hele boot-messen i januar være bemandet af en folk med ekstrem stor viden omkring oppustelige veste. PR-foto

Nyt fra NORTH SAILS Performance Clothing og SECUMAR-veste vises frem på boot-messen

ZIP IT Agency, som er leverandør af flere brands til det Skandinaviske marked, ser frem til møde danske sejlere på Düsseldorf Messen 21.-29. januar. - Vi vil vise nyheder fra NORTH SAILS Performance Clothing og fra SECUMAR, siger Mads Bruun fra ZIP IT Agency.

 

Af Troels Lykke |

Rundt om I Europa er verden nu ved at være normal igen efter Covid. Dette betyder at bådmesserne vender tilbage og firmaer i bådbranchen igen kan komme tæt på forbrugerne og præsentere deres produkter og nyheder. 

- ZIP IT Agency, som er leverandør af flere brands til det Skandinaviske marked. Glæder sig derfor at kunne tilbyde dansker, som besøger Düsseldorf Messen 21-29 januar. At kunne vise hele deres kollektion og nyheder fra NORTH SAILS Performance Clothing og fra SECUMAR, fortæller Mads Bruun fra ZIP IT Agency i en pressemeddelelse.

North Sails tøj til en spiselig pris

NORTH SAILS findes i hal 11 – Stand C24.  Af 2023 nyheder på standen er en helt ny Inshore sejlertøjs serie.

En serie der modsat resten af North Sails Sejlertøjet ikke er med Gore Tex – Hvilket betyder at North Sails nu også er leveringsdygtig i Sejlertøj i det mere jævne prisniveau. 

SECUMAR er det tyske flagskib indenfor Redningsveste og sikkerhed til søs.  Standen vil under hele messen være bemandet af en folk med ekstrem stor viden omkring oppustelige veste. Så er man på udkig efter viden om en kvalitetsvest.  Så skal man kigge forbi HAL 10 – Stand H42 under messen. 

Læs mere om North Sails Performance Clothing og Secumar på www.zip-it.dk  Samt få oplyst danske forhandler ved kontakt til mads@zip-it.agency

content-loader
content-loader
content-loader