Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

80 sejlere kan dyste om titlen som Danmarks bedste e-sejler

I corona-tiden vinder e-sporten frem - også i sejlsportens verden, hvor årets danmarksmesterskab afvikles i weekenden den 10.-11. april. Se også film med højdepunkter fra sidste års mesterskab.

 

Af Sara Sulkjær |

For anden gang skal Danmarks bedste e-sejler udpeges. 

Et mesterskab, der i år sejles fra den 10. til 11. april i et samarbejde mellem Dansk Sejlunion og én af landets førende e-sportsklubber, KDY.

En forpligtende tilmelding

80 sejlere kan sikre sig en plads på startlinjen ved det virtuelle mesterskab, der ligeledes har nem og hurtig tilmelding online:

- Hvis du tilmelder dig stævnet, forpligter du dig også til at deltage i stævnet. Sejlere, der har tilmeldt sig, men ikke deltager i sejladserne, vil ikke være berettiget til at deltage i fremtidige stævner, understreger Dansk Sejlunion på sin hjemmeside.

Det er muligt for såvel nationale som internationale e-sportssejlere at melde sig på deltagerlisten, men udelukkende sejlere med medlemsskab i en klub under den danske union kan vinde titlen som danmarksmester. 

Optimalt under corona

En eftertragtet titel, der sidste år gik til den unge e-sejler, Lukas Mohr, som ikke mindst har nydt at sejle online i den på mange måder anderledes corona-tid:

- E-sejlads er super fedt at spille mod sejler-vennerne, når man nu ikke kan komme på vandet, har Mohr tidligere fortalt til Minbaad.dk.

Tilmeld dig DM i e-sejlads her og se højdepunkterne fra sidste år mesterskab øverst i artiklen.

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader