Gå til hoved-indhold
Udstyr
Tre juleønsker, der øger komforten på vandet.

Gaveforslag: Vest, støvle og solbrille sikrer bekvem sejlads året rundt

Det skal være komfortabelt at sejle - også når redningsvesten spændes fast, solens stråler står skarpt, og regnen stille vasker dækket rent. Vi har samlet tre gaveidéer til den komfort-bevidste sejler.

Af Sara Sulkjær |

De maritime t-shirts, sko og handsker har vundet indpas. Ikke kun på forretningernes hylder, men også på landets havne, hvor populære mærker og smarte designs er blevet en del af havnebilledet.

I sejlsporten er det æstetiske udtryk dog langt fra alt. Lige så vigtigt er komfortable produkter, der ikke generer og besværliggør sejlerens bevægelser på vandet.

Dét er noget, som producenterne har bidt mærke i. At føje moderne, flotte og praktisk anvendelige beklædningsgenstande til årets ønskeliste er derfor en oplagt mulighed, hvis man skriver sejler på CV'et - ønsker, der i form af disse tre produkter blandt andet kan føjes til listen:

Støvle - 1.998,00 kr.

Sejlere over hele verden har tilføt Lizards Spin-boot til garderoben. En sko, der netop er opdateret med en ny og stærkere membran, der sikrer, at fødderne holdes tørre og kan ånde under sejlads. 

Sammen med en ny udløser til snøren, der gør det lettere at trække skoen over fødderne, er membranen med til at øge sejlerens komfort på vandet og i havnen.

Lizard-skoen kan købes for 1.998,00 kr. Læs mere her.

----------

Solbrille - 130,00 kr.

En sejltur i høj sol kan noget særligt - ikke mindst hvis solbrillerne er placeret på næsetippen, så den ofte skarpe solreflektion fra havoverfladen holdes i skak. Det kan sikres med denne sorte model, der kommer med en UV-beskyttelse på 400.

Brillen er designet med sorte buer med dertilhørende røde linser, ligesom der også er linser på siden. 

For 130,00 kroner er det muligt at få fingrene i brillen hos Hjertmans.dk her.

----------

Redningsvest - 1.200,00 kr. 

"Secumar Ultra er nok det tætteste, man kommer på ikke at mærke en vest under brug". Så skarp er meldingen fra dansk Secumar-agent, Mads Bruun-Larsen.

Det er blandt andet den patenterede pakning, der gør vestene yderst flade og lette, samt fleecet i kraven, som er med til at øge sejlerens komfort, når vesten trækkes over hovedet. Samtidig sidder vesten tæt til kroppen, og er dermed ikke pladskrævende.

Vesten, der har en opdriftsevne på 170N, kan købes fra 1.200,00 kr. Læs mere her.

content-loader
content-loader
content-loader