Gå til hoved-indhold
Udstyr
Fem forskellige julegaver til sejleren, der har problemer med at fylde ønskelisten ud.

Fem praktiske gaveforslag til motorsejleren

Julen står for døren, og med den følger efterspørgslen på ønskelister. Lister, der for sejleren let kan krydres med et par maritime pakkeønsker. Motorbaadsnyt.dk giver her bådejeren fem ønskeforslag.

Af Sara Sulkjær |

Julelys i alle farver præger gadebilledet, grantræet står flot på det lokale torv og butikkerne bugner af gode decembertilbud.

Julen har kort sagt gjort sit indtog i det danske land - og med det følger om blot få uger månedens højdepunkt: Juleaften.

Maritime produkter er oplagte

En aften, hvor duften af andesteg fylder hjemmet, familien samles omkring bordet og hvor en bunke gaver finder vej til træets fod.

Mens børnene næppe har problemer med at fremsige forslag til indholdet af disse julepakker, kniber det ofte i langt højere grad for de ældre medlemmer af familien. 

Men hvad er mere oplagt for bådejeren end at føje en række maritime produkter til ønskelisten? 

Fem forslag til enhver pengepung viser Motorbaadsnyt.dk derfor til motorsejleren, der gerne forkæler såvel båden som sig selv juleaften:

Foldekniv - 228,00 kr. 

En sejlsportskniv, der kan anvendes til såvel lystfiskeri som almindelig sejlads på havet, fjorde og søer. Kniven  er produceret med et savtakket blad i korrisionsbestandigt, rustfrit stål, og måler otte centimer.

Bag kniven, som fås i farverne sort, rød og blå, står Wichard, mens produktet forhandles hos Webbaad og kan købes for 228,00 kr. her.

----------

Varmeblæser - 389,95 kr. 

Keramisk blæser med indbygget overophedningsbeskyttelse og dobbelt isolering, der beskytter mod elektriske stød, ligesom en intern switch-funktion automatisk stopper blæseren, hvis denne skulle vælte.

Et indbygget håndtag gør det desuden sikkert at flytte varmeblæseren efter behov.

Hos AWN24 kan den TÜV- og GS-testede blæser købes for 389,95 kr. her.

----------

Hoodie - 899,00 kr. 

Et firevejs termo-strækstof med et børstet vaffelfor, som er fugtabsorberende og åndbart, hjælper sejleren til varmen i denne trøje fra Gill. En smart tommelfinger-strip reducerer varmetabet yderligere, ligesom fleecen desuden er fnugfri.

Hoodien kan vaskes i maskine og købes hos Palby Marine for 899,00 kr. her.

----------

Bærbar VHF - 1.199,00 kr. 

Blot 220 gram vejer denne kompakte marineradio fra Icom. Takket være sit lave strømforbrug lyder radioens driftstid på elleve timer, ligesom produktet er designet med en energisparefunktion med to trin.

Havner radioen i vandet, eksempelvis under en ulykke, vil VHF'en flyde og blinke, således at de nødstedte hurtigst muligt kan finde frem til radioen. 

Køb Icom-VHF'en hos Marinetorvet til 1.199,00 kr. her.

----------

Anker - 2.795,00+ kr.

Vulcan-anker i galvaniseret stål, der er andengeneration af de populære ankre fra Rocna. Produktet er designet med runde sider, således at ankeret let slipper ankerholderen.

En vægt på mellem 6 og 33 kilogram gør ankeret anvendeligt til såvel mindre daycruisere som større yachter. 

Køb Vulcan-ankeret for mellem 2.795,00 og 10.495,00 hos Nautec her

content-loader
content-loader
content-loader