Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Foreløbig kan vi se på hastighedssager, at det ikke er de lokale, der sejler for hurtigt. Det er folk udefra, siger politiassistent Michael Svendsen til Midtjyllands Avis. Foto: Troels Lykke

159 motorbåde blev kontrolleret af søpolitiet i Silkeborg

Søpolitiet havde travlt i weekenden, hvor flere bådejere fik bøde for at sejle for hurtigt. Der var mange både på vandet i det gode vejr. Der blev også delt en bøde ud på grund af manglende redningsveste om bord.

Af Troels Lykke |

Det blev i alt til 159 kontrollerede både, herunder blev 45 både standset mellem klokken 14 og 21 fredag, da Søpolitiet besøgte Silkeborg i weekenden.

En bådejer fik blandt andet en bøde for at sejle for hurtigt på Borresø. Der er tale om en 53-årig mand fra Kjellerup, som fik en bøde på 5000 kroner, skriver Midtjyllands Avis.

Manglede redningsveste i båden

Derudover blev en bådejer sigtet for ikke at have nok redningsveste i båden. En bøde, der gik til 30-årig mand fra Ikast, som havde én redningsvest for lidt i båden i forhold til antallet af passagerer.

Lørdag var politiet igen på vandet fra klokken 14 til 21. Det blev til 114 kontrollerede både.  På Brassø var det blandt andet en 18-årig mand fra Ringkøbing, som blev sigtet for at sejle hurtigere end de tilladte otte knob. 

Kilde: Midtjyllands Avis

content-loader
content-loader
content-loader