Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Udviklingen af ​​X4.3 betragtes som en naturlig udvikling, der inkorporerer de erfaringer og især det visuelle udseende af især X46 og X40, fortæller ingeniøren Mielec.

Ny X4.3 får verdenspremiere på X-Yachts Boat Show 6-7. november

Den nye 4.3’er med større mast, mere sejl og bredere hæk får først verdenspremiere på Boot i januar 2022, men allerede den 6. og 7. november kan man se den på X-Yachts' egen bådmesse i Haderslev.

Af Troels Lykke |

Det er med stor glæde, at X-Yachts efter en lang tid med Covid-19 kan slå dørene op for et åbent hus-arrangement i Haderslev, hvor der at dømme efter forhåndsinteressen kommer rigtig mange gæster.

Her vil showroomet i Haderslev være fyldt med flotte både, og ved kajen ligger X5.6’en, som kan besigtiges efter aftale. X-Power-motorbåden vil også være udstillet – både med og uden T-top.

Snigpremiere på ny udgave af X4.3er

Også den nye 4.3’er, der efter planen først får verdenspremiere på BOOT i januar 2022, kan allerede den 6. og 7. november ses på X-Yachts' eget Boat Show.

Direktør for Design & Engineering, Thomas Mielec forklarer på X-Yachts' hjemmeside om X4.3'eren:

- Det, vi udvikler nu, kan beskrives som en mindre version af X5.6. Udviklingen af ​​X4.3 betragtes som en naturlig udvikling, der inkorporerer de erfaringer og især det visuelle udseende af især X46 og X40, og efter at have lanceret X5.6, så vi nogle muligheder for X4.3, der vil løfte hende til et endnu højere niveau.

Mielec forklarer videre:

X4.3eren (se video) bygger på den første 4.3’ers succes med flere end 100 solgte, men nu er den optimeret på en række punkter, herunder en højere mast. Den nydesignede skrogform er bredere over vandlinjen med b-max bragt længere bagud og med bløde chines. Dette forbedrer sejladsen på læns og giver mulighed for et meget bredere cockpit bagud. 

- Mastehøjden og dermed sejlplanet er blevet øget i forhold til den nuværende model for at øge ydeevnen, afslutter Mielec om båden, der også har fået et større bovspryd.

Bare mød op

Alle er velkomne til at lægge vejen forbi Haderslev i løbet af den første novemberweekend:

- Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men ønsker I en snak med X-Yachts Salg eller Design, så giv os venligst et kald, så vi kan koordinere det, fortæller X-Yachts nye marketingmedarbejder Lotte Bodilsen.

Hele dagen byder X-Yachts på lidt godt til ganen samt skøn gourmetkaffe.

Åbningstider 6.-7. november i Haderslev:
Lørdag: Kl. 10-17
Søndag: Kl. 10-16

content-loader
content-loader
content-loader