Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Før sejlede Jan Møller singlehand i sin Aphrodite 101, men nu er den skiftet ud med en mandskabskrævende German Frers 50. Privatfoto
Kapsejlads
Før sejlede Jan Møller singlehand i sin Aphrodite 101, men nu er den skiftet ud med en mandskabskrævende German Frers 50. Privatfoto

Jordomsejler Jan Møller mangler fem gaster til Sjælland Rundt på German Frers 50

Vedbæk-sejleren er havnet som i sangen om de 10 små kinesere på Højbro Plads. Først måtte en melde fra pga. knæskade, en har en gymnasiedimission, en italiener manglende vaccine, en får besøg af sit barn, og senest i nat brækkede en sit håndled. Så nu kan du komme med.

 

Af Troels Lykke |

Dream On, en German Frers 50 skal deltage i Sjælland Rundt 17. Juni med start kl. 11.

Men solo-sejleren Jan Møller, til dagligt boss for LopoLight lanterner i Humlebæk, mangler gaster i den grad. 

- Vi skal helst være 8 om bord, men nu er vi nede på 3. Vi håber derfor at der er 5 sejlere, der vil med og de skal nok få lov til både at trimme og styre og det koster ikke noget at sejle med og der er mad om bord, siger Jan Møller til minbaad.dk.

- Jeg kan godt mærke at det er mere omstændigt med almindelig sejlads med gaster, kontra solo-sejlads, siger han og griner.

Som i sangen med de 10 små kinesere

Dream On facebook-siden, skriver han bl.a. i sit nødråb om gaster.

- Desværre kan jeg se at jeg er havnet midt i sangen om de 10 små kinesere på Højbro Plads. Først måtte en melde fra på grund af knæskade, en anden har en gymnasiedimmission på tværs, andre kan ikke rejse ind på manglende vaccine fra Italien, en får besøg af sit barn som kommer hjem efter et år i udlandet, og senest i nat en som har brækket sit håndled. Intet under at jeg for det meste sejler alene! Dette åbner op for DIG, hvis du har lyst til at sejle med så skriv til mig, fortæller Jan Møller, der har sejlet jorden rundt alene nonstop, som den første dansker i verden.

Hvis du vil sejle med skal du møde op kl. 8 på Helsingør Nordhavn, men først efter aftale med Jan Møller.

Kontakt: jan@lopolight.com 

content-loader
content-loader
content-loader