Gå til hoved-indhold
Havne
Det er bådvrag i en stand som dette i Lynetten, man nu ønsker at skrotte på Kerteminde Lystbådehavn. Arkivfoto: Lone Kühnell Ulbrink

Ni ejere har ikke svaret - nu fjerner Kerteminde kommun deres lystbåde

Fristen er udløbet for ni sejlere, der - heller - ikke kommer på vandet til sommer. To bådejere har svaret på henvendelsen og står nu over for et omfattende renoveringsprojekt, som skal indledes i vinter, påpeger kommunen.

Af Sara Sulkjær |

Løbet er kørt for ni bådejere på Kerteminde Havn. Sammen med yderligere to bådejere rettede kommunen henvendelse til sejlerne i forsøget på at give de i alt elleve lystbåde en ekstra levechance. Kun to er vendt tilbage inden tidsfristen. 

Derfor har den lokale vognmand nu fået besked på at fjerne de ni af lystbådene, når der er plads i kalenderen og et tomt lad på lastbilen. Det skriver Fyens.dk.

Anden omgang venter

For de to, der fortsat drømmer om at forvandle skrot til slot, venter en arbejdsom vinter. Ser havnefoged Søren Therkelsen ikke fremskridt i løbet af vinteren, og er bådene ikke i vandet 1. juli, vil bådene følge i kølvandet på de ni foregående.

De elleve både er blot første omgang i det omfattende oprydningsprojekt, som Kerteminde Kommune har søsat på lystbådehavnen. I anden omgang venter en række andre både, der ligeledes har stået på havnen alt for længe:

- Det er de både, som ikke er hundrede procent skrotklare i vores øjne, men som er lige på kanten, forklarer Søren Therkelsen til Fyens.dk og påpeger samtidig, at projektet vil foregå i et roligt tempo med respekt for eventuelle bådejere.

Kilde: Fyens.dk

content-loader
content-loader
content-loader