Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sejlsportsligaens 2. division tørner sammen i Lundeborg i weekenden. Foto: Sejlsportsligaen / Frederik Sivertsen

Silverrudders Ole Ingemann står i spidsen for sæsonens tredje ligastævne

Det er en erfaren herre, der i weekenden skal holde styr på 18 hold fra 2. division. Stævnet er det første efter sommerferien og afvikles i Lundeborg Havn, hvor alle er velkomne til at kigge med.

Af Sara Sulkjær |

Landets mange klubhold har sat kurs mod Lundeborg til det tredje stævne i Sejlsportsligaens 2021-sæson. Et stævne, hvortil der er stor lokal opbakning. Sydfyn glæder sig til Sejlsportsligaen, og Sejlsportsligaen glæder sig til igen at opleve Sydfyn efter et par års pause. Sidste besøg var i 2016, og da var målstregen placeret helt tæt på molen, så det var ekstra publikumsvenligt.

- Den sydfynske sejlsport er glade for, at det er lykkes at få den danske Sejlsportsliga til Lundeborg Havn i dagene 14.-15. august (2. division, red.) og 21.-22. august (1. division, red.). Vi vil i fællesskab gøre alt for, at deltagerne, officials og de mange tilskuere på molerne i Lundeborg Havn vil få en uforglemmelig oplevelse, hvor de spændende sejladser kan følges et stenkast fra ydermolen, fortæller arrangør, Ole Ingemann, i en pressemeddelelse.

Intens sejlads med lokale hold

Ole Ingemann er manden, der om nogen kan få vind i sejlene og medvind på banen, når han først går i gang. I flere år har han stået i spidsen for den populære Silverrudder, der har udviklet sig til en af verdens største sejladser for singlehand-sejlere.

Der er derfor mange grunde til at lægge vejen forbi Lundeborg den kommende weekend. Intens sejlads, gode lokale butikker på havnen og mange lokale hold, der tager kampen op på banen, heunder en håndfuld hold fra Oure og Thurø Pirates.

Det er dog favoritholdet fra Youngsters One med Rasmus Lumbye som skipper, der i øjeblikket indtager en sikker førsteplads i ligaens 2. division. Holdet vandt også Ungdomsligastævnet sidste år og er igen klar til at kæmpe om topplaceringer ved dette tredje stævne på Oure, hvor alle er inviteret:

- Alle er velkommen på Lundeborg Havn den 14.-15. august 2021, hvor Sejsportsligaens 2. division skal sejle. Første start er lørdag kl 10.00, og derefter fortsætter sejladserne weekenden ud. Der vil være præmieceremoni søndag kl. 16.00 på havnen, forklarer Nynne Ammundsen fra Sejlsportsligaen.

Top-3 inden Lundeborg-stævnet

1. division: 
1: Bandholm Sejlklub

2: Roskilde Sejlklub

3: Hellerup Sejlklub

2. division:
1: Youngsters One

2: Team Salt

3: WOW 1

Følg stævnet på Facebook og Instagram.

content-loader
content-loader
content-loader