Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
De tunge damer på omkring 26 tons mødtes på Øresund. Fotos: Per Heegaard
Kapsejlads
Her ses Wings fra Skovshoved.
Kapsejlads
Kapsejlads
Vinderne på Wings.
Kapsejlads
Kapsejlads

Wessel & Vett Cup i Skovshoved - 12-meter skipper på Wings fortæller

- Vi vandt Øresundspokalen tilbage i weekenden, først på vand og dernæst på land, forklarer 12mR-skipper Philipp Skafte-Holm og fortsætter: - Vi var opsatte til præmieuddelingen og måtte overvære, at pokalen gik til den forkerte. Se Per Heegaard-billeder.

Af Troels Lykke |

Skipper Philipp Skafte-Holm fra Wings forklarer på sin Facebookprofil om Wessel & Vett Cup i Skovshoved:

Vi havde en hård og livgivende fight med VIM og Sphinx, hvor vi trak det længste strå med snusfornuft, ydmyghed og gåpåmod.

Alle manøvrer sad i skabet, og vi klarede os fri af de værste taktiske brølere. Mange havde nye pladser, og det var forfriskende. Vi fik sådan i store træk starterne og kom afsted med knald i kassen.

Dommer gav Wings ret

Vi var opsatte til præmieuddelingen og måtte overvære, at pokalen gik til den forkerte. Blodtrykket røg op, og Team Wings sagde “no way”.

Dommeren kiggede i Notice of Race og medgav os, at vi var de rette vindere - for anden gang.

Pokalen var allerede på vej til Tyskland, men blev omdirigeret og returneret, og roen sænkede sig igen over de opildnede gemytter.

Øresundspokalen blev løftet, og det varer ikke længe, før den bliver lastet med champagne og losset ned i halsen på hele banden, slutter Philipp Skafte-Holm.

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader