Gå til hoved-indhold
Tur
På få minutter overtog flammerne familiens langtursbåd, der senere på aftenen sank mod bugtens bund. Foto: Familien Dahl-Olsen

Søster sætter indsamling i søen - nu kan du hjælpe Dahl-Olsen efter tirsdagens bådbrand i Costa Rica

Torben og Karina samt deres to yngre børn mistede alle ejendele til flammerne under voldsom brand, der ramte familiens jordomsejler først på ugen. En indsamling skal hjælpe familien, der i øjeblikket bor i en lånt lejlighed og ikke ejer andet end det tøj, de havde på under branden.

Af Sara Sulkjær |

Ikke få sejlere sad med en klump i halsen, da historien om den altopslugende bådbrand ombord på den danske jordomsejler Evy ramte mediernes søgelys.

Opankret ved Costa Rica, halvandet år inde i familiens fem år lange jordomsejling, sker dét, som enhver sejler frygter. Ikke mindst, når huset er solgt, og alle ejendele er pakket ombord på båden, der i flere år forvandles til det faste holdepunkt, som hjemmet og basen for drømme-eventyret.

Netop dét var situationen for Torben, Karina og parrets to børn, Sebastian og Isabella på ni og elleve år, da deres sejlbåd Evy tirsdag aften brændte i Banana Bay på Costa Ricas Stillehavskyst.

Læs mere om ulykken her og her.

137 personer har doneret

Den impulsive lyst til at hjælpe familien, der trods en forsikring ikke økonomisk har mulighed for at fortsætte deres drømmesejlads, er og var stor - og nu gør en indsamling oprettet af Karinas søster det muligt at handle på denne lyst.

- Hej. Mit navn er Sasja, og jeg forsøger at skaffe midler til min søster, svoger og deres to børn, som netop har mistet alt, de ejer, da deres båd brændte ned i Costa Rica, mens de var på deres livs rejse, skriver Sasja Dahl om indsamlingen.

En indsamling, der mandag formiddag har rundet 30.000 danske kroner, doneret af 137 forskellige personer. Målet er at nå et beløb på 100.000 kroner. Du kan hjælpe indsamlingen på vej her.

content-loader
content-loader
content-loader