Gå til hoved-indhold
Tur
Karina og Torben Dahl-Olsen på starten af deres jordomsejling. Arkivfoto

Familien Dahl-Olsen udlevede langtursdrømmen i Caribien - tirsdag gik båden op i flammer

På ét-to minutter fik en fem år lang jordomsejling en brat afslutning, da drømmebåden og alle familiens ejendele forsvandt i et flammehav. BT har talt med de danske langturssejlere.

Af Sara Sulkjær |

En drøm gik i opfyldelse, da Karina og Torben Dahl-Olsen sammen med børnene Isabella og Sebastian på 9 og 11 år sidste år solgte alt for at sætte kursen mod en fem år lang jordomrejse.

Familien fik vind i sejlene, og nød livet med tid til dem selv og de smukke oplevelser, der venter på fjerne kyster. Lige indtil en voldsom brand tirsdag aften åd båden og alt, hvad familien ejede.

Det skriver BT, der har interviewet sejlerfamilien efter branden.

- Aldrig oplevet noget lignende

Karina lå og sov i en køje i båden, mens Torben sammen med børnene var inde i havnen, hvor de sad på en bar.

- Pludselig vågner jeg ved, at der er røg over det hele, og der går få minutter, så er hele båden i flammer. Det gik så utroligt hurtigt. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende, forklarer Karina over en telefon fra Costa Rica til BT. 

Med en gummibåd lykkes det Torben at hente Karina fra båden, inden den opsluges i flammehavet. Nu er familien i Costa Rica. Uden pas, uden ejendele og uden den båd, der de kommende år skulle have været familiens base på deres drømmerejse.

Læs hele artiklen og se billeder fra branden hos BT her.

Kilde: BT

content-loader
content-loader
content-loader