Gå til hoved-indhold
Udstyr
Produkterne kan fås i en neutral, grå farve. Foto: Zhik

Kulden er over os - her er det mest solgte tilbehør fra Zhiks varmeste neoprenserie

Fingre, fødder og hoved må holdes varmt, hvis turen går på vandet i en frostklar februar måned. Dansk Zhik-agent, Mads Bruun-Larsen, viser de tre mest populære tilbehørsprodukter.

Af Sara Sulkjær |

Mens flere sejlere er frosset inde, har andre fortsat mulighed for at lufte sejlene. Men selv i områder, hvor vandet endnu ikke har ændret karakter til en hård massse, er temperaturen i bund. 

Det betyder, at det varme sejlertøj må trækkes over hovedet, inden jollen skubbes i vandet, og sejlene sættes. En varme, som sejleren blandt andet kan finde i Zhiks såkaldte Superwarm-serie, der er brandets varmeste serie af neopren.

Vandafvisende og med god komfort

Særligt handsker, pandebånd og sokker er i høj kurs blandt tilbehøret i Zhik-serien. Såvel sokker som pandebånd, der kommer med et prisskilt på henholdsvis 450,00 og 120,00 kroner, er designet i et vandafvisende stretch-materiale, ligesom hydrobase fleecepaneler på indersiden sikrer et isolerende luftlag.

Komfort opnås desuden med de varme handsker i firevejs strech-neopren, der kan erhverves for 500,00 kroner:

- Limet og skjulte syninger for komfort og vandtæthed. Ergonomisk formet finger for bedre komfort og bevægelse, forklarer Mads Bruun-Larsen, dansk agent for de populære Zhik-produkter.

Våddragt er essentiel for sikkerheden

Som bekendt kan man ikke blot nøjes med tilbehøret. For at opnå det bedst mulige - og sikreste - resultat er en hovedret nødvendig. En hovedret, der for vintersejleren, ifølge Zhik-agenten, bør bestå af en våddragt i neopren:

- Den vil holde dig varm, og du kan samtidig bevæge dig. Bagsiden med paneler er med til at danne et ekstra luftlag, som giver isolation og ekstra varme. Ønskes yderligere varme kan man supplere med lycra under dragten samt en spraytop over, som kan tage den værste chillfactor, understreger Mads Bruun-Larsen.

Find mere information om produkterne på www.zip-it.dk eller tag kontakt til Mads Bruun-Larsen på mads@zip-it.agency / 51 21 55 81.

content-loader
content-loader
content-loader