Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den grå X-serie kommer i et 3 mm neoprenlag, mens V-serien er en smule tyndere. Foto: Zhik

Vandrette paneler giver Zhiks 3 mm X-serie samme varmeeffekt som en tykkere neoprendragt

Smart designteknologi sikrer på en fleksibel måde jollesejleren en varm kroppe under sejlads i de kølige vintermåneder. Serien byder blandt andet på praktisk longjohn, der fås i en herre- såvel som en damemodel.

Af Sara Sulkjær |

Navnet 'Superwarm' er synonym med Zhik.

Et navn, der dækker sejltøjsproducentens varmeste serie af neoprendragter og tilbehør, og som kan opdeles i to mini-serier - den såkaldte V-serie, som er fremstillet i 2/3 mm neopren, mens X-serien overalt er produceret i 3 mm.

- Desuden har X-serien på indersiden vandrette paneler, som giver et ekstra isolerende luftlag under dragten, hvilket giver en varmeeffekt som en 5mm dragt, men langt mere fleksibelt, forklarer Mads Bruun-Larsen, dansk agent for de populære Zhik-produkter.

Bedre komfort med 3D bodyform

I begge serier, der er inddelt i herre- og damemodeller, er der ZhikTex-forstærkninger på knæ og bag, ligesom produkterne er designet med 4-vejs stretch neopren og 3D bodyform, der skal sikre sejleren en bedre komfort.

Et blødt og indvendigt for i fastdry inderfleece gør det yderligere komfortabelt for brugeren, ligesom foret er med til at afskyde fugt.

Desuden er syningerne såvel limede som skjulte samtidig med, at de naturligvis er vandtætte.

Køb dig til mere varme

Med sin lysegrå farve er X-serien let genkendelig for køberen, mens den navy/grå farve må i sigtekornet, hvis sejleren er på jagt efter produkter fra Y-serien. Begge serier består af en række produkter, hvor blandt andet de varme longjohns kan komme sejleren til glæde i de kølige vintermåneder.

Her byder V-serien på den såkaldte Superwarm V Skiff Longjohn til 1.900 kr., mens køberen i X-serien må lægge 2.400 kr. for et lidt varmere, men ellers tilsvarende produkt.

Du kan finde mere information om produkterne på www.zip-it.dk eller ved at tage kontakt til Mads Bruun-Larsen på mads@zip-it.agency eller 51 21 55 81.

content-loader
content-loader
content-loader