Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses de danske mestre fra Silkeborg Sejlklub: Mike Jensen, Christian Fuglsang og Lars Wegener. Fotos: Peter Brøgger
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Silkeborg Sejlklub snuppede DM-guld i L23 foran lokalt Faaborg-hold

Hjemmebanefordelen var ikke nok til, at tre lokale sejlere kunne genvinde DM-titlen i L23klassen, hvor 15 både var på startlinjen. I stedet gik sejren suverænt til Mike Jensen, Christian Fuglsang og Lars Wegener, der satte fire førstepladser ind i otte sejladser. Se Brøgger-galleri.

Af Troels Lykke |

DM-titlen gik til Silkeborg-holdet "Sylfiden" fra Silkeborg med skipper Mike Jensen, Christian Fuglsang og taktiker Lars Wegener, tidligere verdensmestergast i H-båd med Herluf Jørgensen fra Skagen.

Men de forsvarende danmarksmestre fra Faaborg, Sune Hinz, Søren Schön Nielsen og Kaare Hinz, kæmpede sig ind på en samlet andenplads efter to gode dage på vandet ud for Faaborg. 

Bronze gik til Køge-sejlerne Martin Bach Larsen og Brian Bach Larsen, der havde taget OneSails-designeren Sofus Pedersen med om bord.

Al slags vejr - kun en båd på grund

Faaborg Sejlklub kan se tilbage på et godt afviklet stævne, hvor sejlerne både oplevede høj sol, skyer, regnbyger og masser af vind.

- Det var nemlig en stor uge for Faaborg Sejlklub, der fra torsdag til søndag var vært for DM i de to bådtyper L23 og Albin Express - det første store arrangement i klubben i lang tid og det første store stævne efter coronaen, fortæller Dina Snedker fra Faaborg Sejlklub.

Om lørdagen nåede en enkelt båd dog at gå på grund.

Ugl & Fugl sluttede af med musik

Stævnet for 170 sejlere sluttede med fest og livemusik med Ugl & Fugl i teltet på stævnepladsen.

Vi bringer senere en artikel og galleri med Albin Express-klassen, hvor DM-vinderen blandt 22 både blev Søren Juel fra Ballen Sejlklub med gasterne Carsten Hansen, Henrik Larsen og Philip Cossen.

Resultater fra DM i L23

content-loader
content-loader
content-loader