Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der var frisk vind til L23-mesterskab i Nyborg. Foto: Nyborg Sejlforening

L23 mesterskab gik igen til Mike Rasmussen fra Egensdybet

Mike Rasmussen fra Sejlklubben Egensedybet blev en fuldstændig suveræn danmarksmester i bådtypen L23, da han vandt det 9. mesterskab i klassen. Ti L23ere og 16 Expresser deltog i Nyborg.

Af Troels Lykke |

Mesterskabet i L23 blev holdt fredag og lørdag på Nyborg Fjord i frisk vind, og det var åbenbart noget, der passede den nordfynske sejler fra den lille Otterup Lystbådehavn i Odense Fjord.

Det fortæller Nyborg Sejlforening på Facebook.

Mike Rasmussen og hans besætning i Tøsen tog fem førstepladser og en andenplads i de seks sejladser, der blev afviklet, viser resultatlisten.

Det vil sige, at besætningen fra Egensedybet blot fik syv point, mens Tria fra Køge Sejlklub på andenpladsen fik 17 point. I sejlsport gælder det jo om at få så få point som muligt.

Mike Rasmussen er vant til at få hængt guldmedaljer om halsen. Hans mesterskab i Nyborg var det 9. DM, siden han i 1994 sejlede sin fars L23 til et danmarksmesterskab.

Tria fra Køge Sejlklub på andenplads

Andenpladsen gik altså samtidig til besætningen på Tria fra Køge Sejlklub. Båden blev i øvrigt ført af Martin Larsen, der har hjemme i Sejlklubben Lynæs. 

Tredjepladsen tog DoDo fra Sundby Sejlforening på Amager sig af. Den blev ført af Nils Mogensen.

H.C. Erbs fra Aarhus vandt hos Expresser

Nyborg Sejlforening står for stævnet i weekenden, der også omfatter mesterskabet for sejlbådsklassen Express, hvor 16 både deltog.

Her vandt Hans Christian Erbs fra Aarhus Sejlklub. Mere om det senere. 

Her ses Mike Rasmussen, der også sejler med sin hustru Dorte Rasmussen, plus den 3. gast Claus Rasmussen. Foto: Nyborg Sejlforening

Se flere fotos

content-loader
content-loader
content-loader