Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Elliott 35 SS udgår kort tid efter start i Danmark Rundt Offshore - pga. utæt sværdkiste

Men Frostboksen 38 fra Faaborg kæmper videre mod Bornholm, Christiansø, Skagen og rundt om Jylland. Elliott 35 SS fra KDY sejler mod hjemhavn i Horsens.

Af Troels Lykke |

Elliott 35 SS fra KDY, hjemmehørende i Horsens, startede med Frostboksen 38 lørdag 12.35.

Fra Kiel går turen østpå for at runde Bornholm og Christiansø tilbage gennem Øresund og Kattegat og Skagen og Jylland for at slutte i indgangen til Kielerkanalen i Nordtyskland - samlet 800 sømil.

- Med den nuværende prognose forventer vi at være i mål onsdag morgen, skrev Michael Møllmann, skipper og ejer af den ekstreme fartmaskine Elliott 35 SS. Men få timer senere udgik båden med en skade, der ikke gjorde at man ikke ville kunne sejle i Vesterhavet, hvor der er mere pres på tingene.

To finish first - first you have to finish

For at afslutte først - først skal du afslutte, skriver holdet på deres facebook-side Hansen Sailing Team.

Holdet skriver lørdag:

- Desværre har vi lidt store problemer med vandindtrængen gennem vores  board board case (sværdkiste) - vi arbejdede to timer for at begrænse indtrængen og kunne have nået det danske kystvand, men båden er ikke sikker til offshore racing. For at holde båden og besætningen sikre har vi besluttet at opgive vores kapsejlads og tager nu vores vej tilbage til hjemhavnen med marchfart. Held og lykke til Frost 38 Sailing Team og tak til alle for at følge vores indsats. Vi kommer tilbage.

Her følges Frostboksen 38 på fb

Begge både kan følges på AIS-marinetraffic. Frostboxen kan også følges på www.sailserver.com, hvor I kan se hvilket vejr, vi sejler i.

Du kan finde båden via AIS, søg 'Hansen 3.5'. Eliott 35SS fra KDY kan desuden trackes her: vesselfinder.commarinetraffic.com og www.shipfinder.com

content-loader
content-loader
content-loader