Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Grand Soleil 42 (LC) Long Cruice er en af modellerne i Long Cruise Line
Kort Nyt
Grand Soleil 44.
Kort Nyt
Grand Soleil 52.
Kort Nyt
Sådan ser Grand Soleil 34 ud fra 1973.
Kort Nyt
Grand Soleil 46 LC om læ.
Kort Nyt
Michael Floor sælger også Greenline og hjælper med import af både og salg af brugte både i Danmark. Nu bliver han også Grand Soleil-forhandler. Foto: Troels Lykke

Floor Yachts i Randers ny importør af italienske Grand Soleil

Den erfarne bådhandler Michael Floor står nu for importen af de italienske fuldblods kvalitets-sejlbåde, der tilbyder tre linjer: Long Line Cruise fra 42 til 52 fod, Performance Line på mellem 34 og 58 fod samt Grand Soleil Custom fra 60 til 80 fod.

Af Troels Lykke |

De klassiske, velsejlende Grand Soleil-sejlbåde sælges igen i Danmark. Både, der kommer fra et værft, der har eksisteret siden 1973 og har produceret mere end 4.500 både.

I dag er der 120 ansatte på værftet, der ligger 20 kilometer nord for Rimini ved den italienske østkyst.

For tiden produceres der 140 både årligt med en omsætning på 53 mio. euro, svarende til 396 mio. danske kroner. Floor Yachts bliver nu ny importør af de italienske både.

Floor: Danskerne vil betale for kvalitet

Direktør Michael Floor har flere grunde til at tro på et godt salg af Grand Soleil i Danmark.

- Jeg mener, at især linjen Long Cruise Line fra 42 til 52 fod passer til det danske segment, fordi båden har ekstra komfort og elegance i forhold til, hvad man ellers ser på både fra de store værfter i Europa. Og det tror jeg gerne, at danskerne vil betale for. Samtidig er bådene brede, men også meget velsejlende, som de altid har været kendt for, forklarer Michael Floor.

Performance line til kapsejlads

Vil man også sejle kapsejlads, findes de mere sporty modeller i den såkaldte Performance Line fra 34 til 58 fod.

- Her får du et mere arbejdsvenligt cockpit i en lidt smallere, hurtigere og lettere båd, der er udstyret mere til kapsejlads, men samtidig vil den også kunne bruges til tursejlads, forklarer Floor.

Den mindste båd fra Long Cruise Line er Grand Soleil 42 LC, der er en 12-meter båd, du kan sejle jorden rundt i. Samtidig er der masser komfort, både i cockpittet og i kahytten. Grand Soleil 42 LC sælges i to modeller, Standard eller Sport. 

Ny pris til Grand Soleil 44

I videoen i bunden af artiklen ses den helt nye Grand Soleil 44, der netop har vundet British Yachting Awards 2020.

Stil og elegance er DNA'et i denne nye 44-fods båd, som tilhører Performance-linjen. Masten kan blandt andet placeres længere tilbage for at tillade et større sejlarel til forsejlet.

Læs mere om den danske forhandler på www.flooryachts.dk og tjek værftet på www.grandsoleil.net/index.php?lan=en.

content-loader
content-loader
content-loader