Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Grand Soleil 44 sejler virkelig godt, har resultater på kapsejladsbanen vist, samtidig ser den godt ud. PR-foto: Carlo Borlenghi
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Grand Soleil 44 med kapsejladssjæl kommer til Danmark

Grand Soleil 44 Performance er nomineret i Sail Best Boats 2022 i det amerikanske magasin SAIL. Båden er testet af juryen ved Annapolis Boat Show. I Cannes var Minbaad.dk om bord på båden, der kommer til at sejle i Østjylland, fortæller importøren Floor Yachts.

 

 

Af Troels Lykke |

Den nye GS 44 har en kapsejladssjæl, som den ikke vil skjule. Designmålet var klart fra starten: At skabe den rigtige balance mellem design og ydeevne, selv for mindre erfarne ejere, fortæller producenten af Grand Soleil 44 i Italien. (se billeder)

Test er udført på fire versioner af skroget, herunder CFD (Computational Fluid Dynamics)- og VPP (Velocity Prediction Program)-analyse, som har givet den bedste optimering mellem reel ydeevne og rating.

Lynende hurtig båd

Grand Soleil 44 er den seneste båd fra Cantiere del Pardo. Designet er skabt af Matteo Polli - en designer, der er kendt for sine hurtige skroglinjer. Samtidig fås Grand Soleil 44 i to forskellige layout, en race- og performance-version.

Båden har masser af plads om læ, kunne vi se på Cannes Yachting Festival i september i år. Desuden ser den virkelig sexet ud med et lækkert, fladt og bredt dæk, ligesom båden er strøget til tops ved ORC Worlds.

Båden er med andre ord lynende hurtig, men kan også bruges til tursejlads. Kølen på tre tons fås med enten 2,0, 2,4 eller 2,8 meters dybgang.

Michael Floor fra Randers, importør af Grand Soleil, fortæller til Minbaad.dk, at der allerede nu er en Grand Soleil 44 på vej til Aarhus-området.

Båden koster fuldt sejlklar 3,8 mio. kroner.

Grand Soleil 44:
Længde: 14,35 m
Bredde: 4,27 m
Dybgang: 2,0, 2,60 eller 2,8 m
Vægt: 9.500 kg
Kølvægt: 3.000 kg
Motor: Volvo Penta 50 hk
Dieseltank: 170 l
Vandtank: 300  l
Forhandler: Floor Yachts

content-loader
content-loader
content-loader