Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Zhik er ikke kun til jollesejlads: Prøv sæt til off- og inshore-sejlads i kølbåd

Ikke kun jollesejlere har glæde af det stærke brand. Også kølbådssejlerne kan trække Zhik-logoet over hovedet, hvilket blandt andre Volvo Ocean Race-teamet Dongfeng gjorde i 2018. Se to sæt til ocean- og kystsejlads.

Af Sara Sulkjær |

For mange er Zhik synonym med neopren til jollesejlere - men det australske firma råder også over en større kollektion til kølbådssejlerne. 

Sidste vinder af Volvo Ocean Race, Dongfeng, havde blandt andet fået øje på sejlertøjet, da de, iført sejlerjakke og -bukser med Zhik-logoet i nakken, var hurtigst Jorden rundt i 2018.

Fede detaljer

Følger du i de professionelle Volvo-sejleres fodspor, og sætter kurs mod større oceaner, vil Zhiks Isotak-offshore-sæt uden tvivl komme dig til hjælp. Et sejlersæt, der er fremstillet med en stærk og tæt trelags-membran samt tapede syninger med Qulock, der sikrer høj styrke og vandtæthed.

Samtidig justeres buksernes seler ned i en velcrolomme, hvilket ifølge Mads Bruun-Larsen, dansk agent for Zhik-produkterne, er ret genialt:

- Der er så mange fede detaljer på dette sæt, som er udviklet af de unge innovative sejler hos Zhik i Australien, påpeger Bruun-Larsen og nævner blandt andet det ekstra facecover, der kan lukkes ind over næsen, når vejret for alvor viser tænder. 

Også lommernes quickdry-fleece vil komme sejlerne til gavn i jakken, der kan købes for 5.500 kr., mens bukserne kan tilføjes sejlergarderoben for 4.100 kr. 

Et billigere sæt til kysten

Holder du af at sejle tættere ved kysten, står Zhik klar med deres såkaldte Apex-coastal-sæt. Såvel jakker som bukser er med en række forstærkninger på lommer, knæ og bag, ligesom reflekser på skuldrene og en synlig hætte hjælper sikkerheden på vej:

- Dette sæt er oplagt, hvis man vil have noget, som kan lidt mere, men ikke vil op i de helt dyre offshore-sæt, forklarer Mads Bruun-Larsen.

Sejlersættet til de kystnære farvande består af en jakke med en prisskilt på 3.000 kr., alt imens et par selebukser kan købes for 2.400 kr. og et par taljebukser kan føjes til for 1.600 kr. 

Du kan finde mere information om produkterne på www.zip-it.dk eller ved at tage kontakt til Mads Bruun-Larsen på mads@zip-it.agency eller 51 21 55 81. 

content-loader
content-loader
content-loader