Gå til hoved-indhold
Udstyr
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vind Nordens mest solgte selvoppustelige redningsvest fra Hjertmans eget brand 7OC

Hjertman-gruppen sælger over 8.000 eksemplarer af denne vest årligt - og det er der en grund til. Hjertman-gruppen har fået produceret vesten hos Baltic AB, der er en kendt svensk producent af kvalitets-redningsveste. I dag er sidste dag, hvor du kan vinde vesten via Minbaad.dk's Facebookkonkurrence.

Af Troels Lykke |

Baltic-vesten er en nyudviklet 100N oppustelig redningsvest fra 7-Ocean med en utrolig lav vægt på blot 800 gram, hvilket giver en suveræn pasform og bekvemmelighed. 

- Den har samme præstation som den traditionelle orange redningsvest, forklarer Anders Jessen fra Hjertmans i Danmark.

Sejlere vil gerne være vesten

Inspektionsvinduet med automatventilens to grønne indikatorer viser samtidig, at vesten er ladet og klar til brug. Desuden følger en aftagelig skridtgjord med vesten.

- Den bedste flydevest er den, du har på dig - og 7-Ocean-vesten er en vest, som du rigtige vil bære, påpeger Anders Jessen.

Vesten kan bruges af sejlere med en vægt på mellem 30 og 110 kg. Der er fem års garanti på vesten, der uden harness koster 670,00 kr. 

Se konkurrence på Motorbaadsnyt.dk's Facebookside eller på Minbaad.dk's Facebookside.

Du kan desuden læse mere om vesten her: www.hjertmans.dk/produkter/flytvastar-klader/uppblasbara-raddningsvastar-allround/7oc-uppblasbar-vast-rod-100n

content-loader
content-loader
content-loader