Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
De forreste singlehandbåde er ude i Østersøen.

200 sejlere på 70 både er i fuld gang 650 sømil rundt om Danmark inshore

Ifølge Sailing Aarhus er Garmin Round Denmark Race- en af de længste "inshore" kapsejladser i verden. I går blev fully crew mandskab sendt afsted fra Aarhus. De første har rundet Skagen. Danske Charmix er forrest i dobbelthand, mens tyske Rafaele er førende i full crew.

Af Troels Lykke |

Mandag middag gik starten for doublehand- og full crew-sejlerne i Garmin Round Denmark Race - alle deltagere er nu en route, fortæller Sailing Aarhus på deres facebook-side. (se billeder af Peter Brøgger)

Status hos singlehandsejlerne, der har været på farten i cirka 66 timer, er, at det fortsat er helt tæt i front, hvor tre både stort set ligger side om side øst for Bornholm - førende er Jan B. Hansen og 'The Beast'.

Rundet Skagen

Efter cirka 18 timers racing har de første doublehand og full crew rundet Skagen. Blandt doublehand-sejlerne er danske CHARMIX forrest, mens tyske RAFALE er førende i full crew-kategorien og har tilbagelagt cirka 130 sømil efter 18 timer - begge ligger i skrivende stund i Kattegat.

Tracking

Følg Garmin Round Denmark Race på facebook-siden af samme navn eller via live-tracking på: www.race.bluewatertracks.com/garmin-round-denmark-race-inshore-2021

content-loader
content-loader
content-loader