Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Silverrudder kaldes også havets jernmand. PR-foto

Ronstan med afdeling i Danmark bliver teknisk partner i Silverrudders solosejlads

Ronstan fra Australien og med afdeling i Vejle, vil sponsorere præmier i år i sejladsen for 450 solo-sejlere i Svendborg den 17. september.

Af Troels Lykke |

Ronstan vil deltage i Silverrudder Challenge  i 2021, denne gang som teknisk partner for den årlige begivenhed i Svendborg Danmark, 17. september, hvor der er jævndøgn.

Sejladsen, der i sin tid blev startet af BådNyt, er blevet så populær at arrangørerne har været nødt til at begrænse deltagerantallet til 450 både.

Ronstan vil under sejladsen præsentere deres nye serie af vejrbestandige geartasker og cocktasker, som vil blive præmier til sejlerne.

Ronstan har benyttet sig af det nyeste termoplastiske polyurethan (TPU) belagt med vandtæt materiale, med en fuldt svejset lækagesikker konstruktion.

Ændringen til TPU -materiale giver en lettere, men stadig ekstremt holdbar taske, lover Ronstan.

Om Ronstan
Ronstan International er en australsk-baseret virksomhed fra Melbourne, Victoria. Den har mere end 65 års erfaring med at designe og fremstille avancerede komponenter til sejlsektoren. Med over 130+ medarbejdere verden over har Ronstan kontorer i USA (Rhode Island), Danmark (Vejle) og Indonesien (Batam).

content-loader
content-loader
content-loader