Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Niels Jeppesen, tv, ses her med Urban Lagnéus, der for nylig er udnævnt til Arcona Yachts CEO. PR-foto

Arcona Yachts gør kæmpe scoop: Scorer designer Niels Jeppesen, der startede X-Yachts

Arcona Yachts er glade for at kunne annoncere et nyt designsamarbejde med Niels Jeppesen, en designer i verdensklasse af performance yachts. Niels Jeppesen var grundlægger af X-Yachts med Birger Hansen og sin bror Lars Jeppesen.

 

Af Troels Lykke |

Niels Jeppesen var hoveddesigner inden for det kendte danske værft, X-Yachts, men det samarbejde er pludselig stoppet.

Siden 2005 har Niels Jeppesen drevet et yachtdesignfirma i Storbritannien sammen med specialister i design, konstruktion og fremstilling af yachts, lyder det fra Arcona Yachts i en pressemeddelelse.

Niels Jeppsen forklarer om skiftet.

"Arconas erfaring som producent af kvalitetsyachts med suveræn sejlegenskaber er et perfekt match med min langsigtede viden og erfaring på dette område," siger Niels Jeppesen.

Niels vil også indtræde i bestyrelsen for Arcona Najad Yachts AB, Sverige.

Urban Lagnéus, for nylig udnævnt til Arcona Yachts CEO, selv en erfaren olympisk sejler med en misundelsesværdig kapsejladskarriere med 18 års erfaring i seniorlederroller hos Hallberg Rassy, ​​ser meget frem til dette nye samarbejde.

Urban siger:

"Kombinationen af ​​vores omfattende erfaring og komplementære kompetencer inden for performance cruising vil resultere i en meget spændende fremtid for vores virksomhed, vores yachter og, hvad der er vigtigt, vores eksisterende og potentielle kunder."

Niels' utrolige track record vil sikre bedste design

Håkan Eksandh, ejeren af ​​Arcona Najad Yachts AB, ser virkelig frem til at arbejde sammen med en så erfaren og berømt designer.

"Niels' utrolige track record vil sikre, at vi opretholder de bedste design- og byggestandarder, både i nye projekter såvel som i udviklingen af ​​vores eksisterende Arcona-modeller, hvilket sikrer, at vi fortsætter med at bygge og levere både, som folk elsker at sejle. Jeg er utrolig spændt på fremtiden for vores forretning,” siger Håkan.

Dansk importør: Niels Jeppesen designer hurtige og stabile både

Arcona Yachts har altid indrømmet overfor minbaad.dk, at man gennem årene har holdt et skarpt øje med X-Yachts design.

Den danske importør Ove Skovgaard-Mortensen forklarer til minbaad.dk om det nye scoop med ansættelsen af Jeppesen.

- Jeg synes det er rigtigt godt vi får Niels Jeppesen, vi har hos Arcona længe søgt efter en designer, efter at Arcona Yachts designer Stefan Qviberg døde. Han var en fantastisk designer, så derfor er det godt at man holder samme designstil med Niels Jeppesen. Han kan også skabe både, som handler om at komme foran andre og sejle stærkt og stadig har en god stabilitet og kvalitet til tur- og kapsejlere, siger Ove Skovgaard-Mortensen fra Greve.

content-loader
content-loader
content-loader