Gå til hoved-indhold
Udstyr
En t-shirt og en termokop kan blandt andet kommes i julesokken.

Julen er lige om hjørnet: Fire adventsgaver til sejleren i familien

Guide til fire adventsgaver, der vil vække glæde hos sejleren og få sejlersæsonen til at føles lidt tættere på. Cille Rosentoft hjælper gavegiveren på vej.

Af Cille Rosentoft |

Første advent: Gill Marinetool

Skyd julestemningen i gang med en sejlerkniv fra Gill. Den er i rustfrit stål med titanium coating og kommer i et fedt nylonetui. Kniven har et specielt blad, der gør det lettere at skære i tov. Den er i et lækkert design og super kvalitet.

Gill Marinetool koster 249,- og kan købes hos Marinelageret her.

----------

Anden advent: Stanley termokop

På den anden adventssøndag skal der selvfølgelig være en Stanley-termokop i julesokken. En uundværlig kop, når der skal kaffe med ombord. Koppen slutter tæt, og du kan regne med at have en varm drik i fem timer. På varme sommerdage kan den bruges til kolde drikke, hvor væsken holdes kølig i op til seks timer.

Stanleys termokop koster 189,- og kan købes hos Eventyrsport her.

----------

Tredje advent: Omnia kogebogen - Den sultne rejsende

Ingen jul uden en bog i julesokken. Denne tredje søndag i advent byder på en kogebog til sejleren, der bruger Omnia-ovn ombord. 

Med kogebogen vil du længes efter at komme på sejltur nu. Forfatteren bag kogebogen lever selv et liv som rejsende i van og deler i kogebogen sine bedste erfaringer og opskrifter. Hele bogen er krydret med lækre billeder.

Omnia kogebogen - Den sultne rejsende koster 249,- og kan købes hos Nordisk Campingudstyr her.

----------

Fjerde advent: Lakor Havana t-shirt

Fjerde advent skal bruges på en t-shirt skabt til eventyr. Denne t-shirt er designet med polynesiske symboler i nakken, Havana på lommen og et frimærke som symbol på de tanker, der sendes hjem til de kære, når man rejser rundt i den store verden. T-shirten er designet i et samarbejde mellem Beha-brødrene og Lakor.

Den absorberer fugt hurtigt, er åndbar og tørrer på kort tid. Derudover har den naturlige egenskaber, der nedbryder bakterier og reducerer svedlugt. Med andre ord er det en helt perfekt t-shirt at pakke i din drybag, når du drager på sejltur. 

Lakors Havana t-shirt koster 350,- og kan købes hos Lakor her.

content-loader
content-loader
content-loader