Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Oppustelig SUP-vest bæres som bælte om livet

Bevægelsesfriheden er i top med Secumars moderne Free 100-vest, der i et let design øger komforten for den sikkerhedsbevidste SUP-sejler. Samtidig kan personlige ejendele opbevares i tasken.

Af Sara Sulkjær |

SUP og bevægelsesfrihed behøver ikke gå på kompromis med sikkerheden. Med Secumars opdaterede Free 100-vest til paddle-sejlere er det muligt at bære vesten som et bæltetaske om livet. En komfortabel og praktisk løsning, når sejleren stævner ud på paddle-boardet på de solrige dage:

- Free 100-vesten er godkendt som en rigtig 100N manuel redningsvest (svarende til de klassiske, orange veste, red.) og ikke en redningskrans som andre lignende produkter. Ender du i vandet, tager du vesten over hovedet og udløser den manuelt, forklarer agent for Secumar i Danmark, Mads Bruun-Larsen, der demonstrerer brugen af vesten øverst i artiklen.

Plads til personlige ejendele

Den opdaterede version rammer markedet dette forår, hvor brugeren kan se frem til at trække en taske i et mere moderne sort og orange design om livet, mens et bredere bælte skal øge produktets bekvemmelighed. 

- Den er lavet med et meshfor, så den ikke bliver for fugtig og klam at have ind mod kroppen, tilføjer Mads Bruun-Larsen desuden om produktet.

En ekstra lomme samt stropper til at hægte tilbehør som bilnøgler og lignende er samtidig tilføjet 2021-vesten, der som den foregående kan genbruges efter at have været udløst. Her lukkes luften blot ud af vesten, og patronen udskiftes, hvorefter foldevejledningen, som er trykt på vestens lunge, følges.

En tusindlap

Som de øvrige oppustelige veste fås Secumar Free 100 udelukkende i en onesize-model. En model, der kan købes for 999,00 kroner.

Find mere information om vesten på www.zip-it.dk eller tag kontakt til Mads Bruun-Larsen på mads@zip-it.agency / 51 21 55 81.

content-loader
content-loader
content-loader