Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Vil du gerne undgå, at din hund meget nemt bliver søsyg, så er det en god ide, at du sørger for, at den ikke har spist tre timer inden, at den skal med på båden. Foto: Troels Lykke

Sådan undgår din hund at blive søsyg - få den i bur, hvis den er bange

Er din hund meget angst, når den er på båden, kan du overveje at have et hundebur til bil stående på båden, som hunden kan være i, til den falder til ro. Sådan lyder ét af rådene på netmagasinet Søfart.

Af Troels Lykke |

Vil du gerne have din hund med ud at sejle, kan du risikere, at din hund bliver søsyg.

Dette kan ske for hunde som for mennesker, men heldigvis er der forskellige ting, som du kan gøre, når dette er tilfældet. I denne artikel finde du tre gode råd til, hvordan du kan afhjælpe processen, skriver Søfart.

Er din hund meget angst, når den er på båden, kan du således overveje at have et hundebur til bilen stående på båden, som hunden kan være i, til den falder til ro.

Undgå at fodre din hund inden afgang

Vil du gerne undgå, at din hund meget nemt bliver søsyg, er det samtidig en god idé, at du sørger for, at den ikke har spist tre timer inden, at den skal med på båden.

Dette gør, at den ikke har så meget mad i maven, som den kan få det dårligt af, og den vil ikke lige så let få kvalme, som den ellers ville.

Dette er specielt en god ting at huske, hvis det er din hunds første tur ombord på båden, færgen eller skibet, lyder det på netsiden Soefart.dk, hvor der i artiklen gives flere råd.

Kilde: Søfart

content-loader
content-loader
content-loader