Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Secumars Vivo 50 er oplagt som ekstravest til SUP og kajak

Brugere i alle aldre kan trække vesten over hovedet, hvilket sparer plads på sejlerferien. Samtidig er vesten med minimal bredde. Noget, der ikke mindst kommer kajakroeren til gavn.

Af Sara Sulkjær |

Ikke alt behøver at være kompliceret og teknologisk. Med Secumars basisvest til kano-, kajak- og SUP-elskerne holdes sikkerheden i hævd på simpel og enkel vis:

- Vesten består helt enkelt af en front og ryg med 50N opdrift og et bælte, som spændes rundt om livet. På
fronten er der en lomme med netfor. Så enkelt kan det gøres til enkle formål, påpeger dansk agent for Secumar, Mads Bruun-Larsen.

Intet rumfang

Designet i én størrelse, der kan bære sejlere fra 30 kg og op, er Secumar Vivo 50 yderst anvendelig som ekstravest til vandsport og lignende, da brugere i alle størrelser kan have glæde af den samme vest:

- Der er ikke noget rumfang (stof i siderne, red.), som skal tilpasses kropppens størrelse. Det er blot et stykke skum på fronten og ryggen og et bælte rundt i livet, forklarer Mads Bruun-Larsen. 

Dermed fylder vesten minimalt i bredden, hvilket ligeledes er en stor fordel, når eksempelvis roeren skal placere sig i kajakkens hul, hvor pladsen er yderst sparsom.

Færre veste

Også skoler, institutioner og lignende vil have glæde af onesize-vesten, der gør det muligt at holde antallet af veste på et minimum:

- Det minimerer antal veste, de skal have, og gør det nemmere at udlevere dem til en større gruppe, fortæller den danske agent om Secumars vest, der kan købes for 275,00 kr.

Du kan finde mere information om Secumar Vivo 50 på www.zip-it.dk eller ved at kontakte Mads Bruun-Larsen på mads@zip-it.agency eller 51 21 55 81.

content-loader
content-loader
content-loader